Eilisillan raportti

Huomenta! Täällä on krapula. Itselläni kevyt päänsärky, hepulla muutamaa kokoluokkaa isompi päänsärky ja muutenkin kokonaisvaltaisempi heikotus. Mukava aamu on silti ollut, ja mukavaa oli myös eilen illalla. En olisi äkkiseltään uskonut, että niin hauska ilta oli tiedossa!

Kivoja ihmisiä, pari ihan uutta tuttavuutta, epätavallinen baarivalinta, hilpeää musiikkia, paljon naurua, ripaus asiallistakin keskustelua, sopivan kepeä päihtymys, hyvä olo. Osattiin ajoissa lähteä poiskin, kotona oltiin jo kolmelta.

Heppu-paran olo tuntuu heikkenevän. Kahvi on selvästikin nou-nou. Olen koittanut helpottaa kullan oloa kaikin tavoin. Juuri vein kylmän kääreen otsalle kuin paraskin vaimo. Oma olo on ihan ok. Kulttuuririento tosin jää tältä päivältä suosiolla pois.

Askarteluasiain väliraportti

Eilen kokeilin taikataikinaa ensimmäistä kertaa. Tein ihan pienen taikinan; desi suolaa, desi jauhoja, puoli desiä vettä ja hieman ruokaöljyä. Hypistelin eilen kaupassa paria piparkakkumuottia, mutta ajattelin ensin kuitenkin kokeilla vapaalla kädellä. Sydämet onnistuu, mutta tähtiin tarvitsen kyllä muotin.

En tullut ajatelleeksi, että työt pullahtavat uunissa. Osa töistä parani entisestään sen myötä, osa sai taas niin pullakan, epätasaisen pohjan, ettei niistä magneetteja ainakaan saa. Kokeilen seuraavan kerran miedommalla lämmöllä, nyt latasin maksimin, mitä ohjeista löytyi. Lisäksi unohdin koko hoidon uuniin, kun meikkasin kylppärissä. Hih, pitää keskittyä paremmin seuraavalla kerralla.

Pari sydäntä piti päästä jo maalaamaankin ennen aamukahvia. Nuo löyhkäävät akryylimaalit osoittautuivat hyväksi tuossa puuhassa. 'High pigment loading' lienee se juttu.

17586.jpg


Menot La 12.11.2005
23,50 euroa - ruokaa ja askartelujuttuja