Terveisiä koulusta! Täällä sitä ollaan tunnollisesti ja kuuliaisesti.

Ruokatunnilla istuskelen siis nyt, mutta vielä iltapäiväksi oppimaan menossa. Mahtava huomata näin puoli tuntia ruokailun jälkeen, että taas on nälkä. Energiankulutus nousikin varmasti aamulla huippuunsa, koska ohjelmistossa oli yhtäkkistä kirmailua metsikössä. Bussinkin olisi voinut ottaa, mutta erähenkisyys voitti. Syystä että bussille olisi pitänyt lähteä 20 minuuttia aikaisemmin ja perillä olisi pitänyt odottaa reilu puoli tuntia. Aamuinen reippailu tuntui tässä kohtaa mielekkäämmältä. Ensimmäisen ylämäen jälkeen iski kyllä hetkellinen epäilys. Ansioksi mainittakoon erinomainen kartan tulkinta. En eksynyt kertaakaan!

Jännä fiilis ollut koko alkuviikon. Sunnuntaiangsti jäi nimittäin viime viikonlopulta väliin! Sen jälkeen on ollut niin kiire, ettei ole ehtinyt ahdistumaan viikon aikataulusta kuin ihan lyhyesti yhden kymmenminuuttisen silloin ja toisen tällöin. Hyvä juttu, koska sain juuri hieman helpotusta huomiselle. Sitäkin olisi tullut itkettyä ihan turhaan etukäteen siis. Sitten enää torstai pitkää päivää. Perjantaina koitan saada muutamia oleellisia koulujuttuja alkuun Esalla ihan kotioloissa.

Jostain syystä ajatus iltapäivän tunneilla istumisesta ei aiheuta nyt ylenmääräistä ahdistusta. Ehkä tuo metsäretkeily teki tehtävänsä. Pitäisiköhän ottaa päivittäiseen ohjelmistoon? Onko tämä nyt sitä ulkoilmamyrkytystä?