Jaksettiin iltakävelylle! Askelmittari näyttää lukemaa 4682, mikä kilometreissä olisi masiinan mukaan sellaiset 3,7 km. Kuulostaa todennäköisemmältä kuin eilinen lukema. Säädettiin vielä hieman mittaria ennen tätä kävelyreissua.

Juuri nyt en uskalla ajatella yhtään mitään, koska sunnuntaiangsti on pysynyt käsittämättömän hyvin poissa. Hädin tuskin uskallan hengittää, itse asiassa. Eihän tämä voi olla mahdollista! Olen normaalisti tähän aikaan sunnuntaita jo ihan täydessä ahdistuksessa. Onkohan Elmasta tarttunut jotain tännekin? Tädillä on sunnuntaiangsti hukassa jo ties monettako viikkoa!

Loka05.jpg

Sängyssä odottaa (hepun lisäksi) aivan ihana Anna suukko, kultaseni!. Anni Polvan 1946 julkaisema kirja, jonka löysin vuoden 1966 painoksena jokin aika sitten divarista eurolla. Tunnen kirjan henkilöistä Lulun jotenkin kovin läheiseksi, etenkin temperamentiltaan.

15474.jpg  Ai niin! Löysin tuolta nimeään muuttaneesta |G|A|D|U|S Morhua -blogista loistavan uutisen! Ihan lähiaikoina tulee ensi-iltaan Tim Burtonin Corpse Bride -elokuva. Jos The Nightmare Before Christmas ei ole vielä tuttu, se on syytä katsoa pikimmiten! Pst, linkin takaa löytyy trailer. Big Fish -elokuvankin on kärsinyt katsoa kahteen kertaan.

15475.jpg  The Nightmare Before Christmas -leffasta voisi kyllä joku päivä käydä hurahtamassa. Tänään onkin koettu niin ylihulpentumista kuin hurahdustakin ja kiitos Matosen, mulle löi päälle nyt järjetön falafel-himo.