Höh. Kuumeinen olo.

Nautimme aamupalan sängyssä kynttilöiden ja pienen jouluvalosysteemin loisteessa. Mukavaa läheisyyttä ja mielenkiintoista keskustelua siitä, millaisia asioita olemme omaksuneet vanhemmiltamme. Ei sinällään mitään uutta, mutta kiinnostavaa kuitenkin. Siitä voisi joskus kirjoitella vaikka Ihanissa naisissa.

Joulukortteja olen pyöritellyt päässäni. Aion lähettää ihan vain muutamia ja haluaisin tehdä kortit itse. Ei vain meinaa tulla nyt mitään innostavaa ideaa. Yritin ehdottaa hepulle, että piirtäisi jouluiset kuvat meistä, kun se välillä piirtelee. Olisin värittänyt ne vesiväreillä. Ei suostu, mokoma. Pöh.

Ohoh. Vilkuilen tässä samalla nettilehtiä. Iltalehti Online kertoo 5.12.2005 21:10, että Kikka on kuollut.

Iltalehden saamien tietojen mukaan viihdetaiteilija Kirsi Sirén menehtyi perjantain ja lauantain välisenä yönä Nokialla. Myös Kikan aviomies vahvisti suru-uutisen Iltalehdelle. Epävirallisten tietojen mukaan kuolinsyynä oli sydänkohtaus. Viimeiset pari vuotta olivat Kikalle epäselvää aikaa. Lääkäri määräsi työuupumusta ja masennusta sairastaneelle naiselle useiden kuukausien mittaisia sairaslomia. Kikkaa jäivät kaipaamaan aviomies ja kouluikäinen tytär.