Vapaapäivä!

Varhaisella aamiaisella nautin viinirypäleitä ja blogeja. Tällä toisella kattauksella tarjoilen itselleni juustopaahtoleipiä mansikkahillolla kahvin kera. Saan olla kotona vaikka koko päivän. Autuus!

Unirytmikin alkaa palata luonnolliseen muotoonsa, kun ei ole enää iltatöitä. Asiaa on auttanut myös hepun yöpyminen täällä. Heppu menee työnsä vuoksi aikaisin nukkumaan, eikä sitten tule itselläkään unohduttua koneelle yömyöhäksi. En nyt vielä ihan kymmenen aikaan itse saa unta, mutta kömmin aika pian kuitenkin perästä. Tänään nousin jo hieman seitsemän jälkeen ihan itsekseni. Pidän siitä, että aamulla on aikaa.

Heppu laittoi äsken viestiä, jossa kyseltiin illalla 'syömään jatai leffaan vaitaikka kiinalaista kotiin'. Valitsin kiinalaisen ruuan kotona. Vilkaisin leffatarjontaakin nopeasti, mutta sen ehtii päättää myöhemmin. Kiinnostaisi ainakin Kaksipäisen kotkan varjossa ja Äideistä parhain. Hepunkin saisi varmaan myötämielisesti kumpaankin. Katsottiin tällä viikolla televisiosta tullut dokumenttielokuva sotalapsista jo joskus taannoin dvd:nä.

Nyt ajattelin siivota. Mukavampi syödä siistissä kodissa. Ilokseni huomaan, etten ole onnistunut viikon aikana järjestämään tänne kaaosta. Ei siis mikään iso homma laittaa paikkoja kuntoon. Kirjastossa tekisi mieli käydä. Kaipaisin The wind in the willowsin oheen jotain toista kirjaa, koska aina ei ole sitä tunnelmaa, jonka Wind in the willows ansaitsisi sitä luettaessa. Toivottavasti varaamani tenttikirjat eivät ole vielä tulleet.

Ai niin! Meinasi jo unohtua otsikon asia! Parhaat viimeiseksi.

Nuorella, salskealla sulhollani on vanhempi ihailija - itseni lisäksi siis. Äskettäin saatu tekstiviesti kertoo, että heppu tapaa työnsä puolesta pari kertaa viikossa erästä liki äitinsä ikäistä sihteerikköä. Tämä rouva on jonkin aikaa kestäneen flirttailun päätteeksi nyt ilmoittanut, että vie hepun kotiinsa ja vaihtaa ukkonsa häneen. Minkähänlainen köllykkä sieltä on vaihtarina tulossa?