Heppu tässä yhtenä päivänä imuroidessaan totesi, että pitäisi hankkia uusi imuri. Olin hieman ihmeissäni, koska mielestäni nykyinen imurimme on kymmenen vuoden iässään vielä kelpo peli. Selvisi, että imuri kaipasi pölypussin vaihtamista ja ajatus uudesta imurista tuntui helpommalta. Sitä paitsi imurimme on ruma (no, kieltämättä se on saanut hieman kolhua) ja uuden imurin pitäisi olla pinkki.  No joo.

Nimistä.

Olin pitkään hepun puhelimessa nimellä Possu-ystävä. En nyt enää pysty muistamaan, mistä sekin tuli. Jokin aika sitten nimi muuttui muotoon Tissu-Telle. Tätäkään juttua en muista enää kokonaan, mutta liittyi juttuumme, jossa eroottissävyisen juottolan nimi olisi Tissu-Tellen baari. Nyt olen muodossa Kökö-Telle. Kökötellen. Haha. Tämä vain sen takia, että heppua on naurattanut aivan käsittämättömässä mittasuhteessa keittiössämme eräänä päivänä sattunut välikohtaus:

Uunissa oli paistumassa vuokaruoka, vuoka oli aseteltu pellille. Heppu oli päiväunilla ja minut oli nakitettu ottamaan ruoka ulos uunista munakellon piristessä. Löysin h-hetkellä kaksi patakinnasta ja pelti oli niin kuuma, että tarvitsin molemmat patakintaat yhteen käteen ja sitten en enää jaksanutkaan nostaa peltiä. Pelkään kuumia uunipeltejä yli kaiken. Jouduin pyytämään jo siinä vaiheessa avoimesti naureskelevaa heppua apuun. Täysi riemu kuitenkin repesi vasta, kun aikani ruokaa (joka oli mielestäni saattanut olla uunissa liian kauan) katseltuani totesin: "Ihme kökö!" ja poistuin huoneesta.

Tästä olen nyt saanut kuulla oikein antaumuksella.