Kuumemittari kainalossa. Tekisi mieli alennusmyynteihin. Posti toi juuri Akateemisen kirjakaupan ale-lehtisen. Hannu Mäkelän Hevonen joka hukkasi silmälasinsa [linkki kirjan ensimmäiseen lukuun] on ainakin saatava! 4,90 euroa.

Koska olen edelleen kipeä, on ihan hyvä, että olen vankina täällä hepun luona. Jos lähden täältä, en pääse enää takaisin, koska ainoat avaimet ovat hepulla. Haa! Taidankin pyytää heppua hakemaan kyseisen kirjan kotimatkallaan.

Voi ei. *katalookin selailua* Ihan liikaa kaikkia ihanuuksia edullisesti. Historia-sektorilla olisi hepullekin vaikka mitä! Ja McNeilin Please kill me - punkin sensuroimaton esihistoria vain 9,90! Melkein kolmenkympin kirja. Apuaa!

Vaatteitakin olisi syytä käydä katsomassa, talvikengistä puhumattakaan. En ole omistanut talvikenkiä moneen vuoteen. Nyt ei kiinnitetä huomiota siihen tosiasiaan, että tilillä taitaa olla optimistisesti muisteltuna noin 30 euroa rahaa ja opintotuki tulee tammikuussa.

Vaatteista tulikin mieleeni, että aion lainata äidin ompelukoneen tänne tulevaan kotiini ja ryhtyä vaatesuunnittelijaksi. Inhoan kaavoja, kun en jaksa keskittyä niihin, mutta jos nuoruudessani kykenin siitä huolimatta vaatettamaan itseni, niin saa luvan onnistua edes jollain tasolla nytkin.

Uudesta kodista puheen ollen - irtisanoin juuri ihanan pikku kotini. Seuraava askel on jääkaapin pakastelokeron sulattaminen ikijäästä. Torstaina on oltava paikat ojennuksessa, setä tulee käymään. Eipä siellä ihmeempää laitettavaa olekaan onneksi.

En saanut opinahjoni sivustoilta selvää, onko kouluterveydenhuolto lomalla. Pitää soittaa sinne iltapäivällä. Huomenna voisin käydä avautumassa tästä kuumeilusta ja tarjoamassa vertani lääketieteellisiin kokeisiin.

Nyt pitäisi litteroida löpinöitä. Jee!

Lue myös:
Ylihulpentumia & hurahduksia Tack-O-Rama
Ihanat naiset Aamupalaleivät ja Herkun salattu menneisyys