Eilen meni varmaan kuutisen tuntia ostosreissulla ja oli mukavaa! Bussilla ajettiin ensin kaverin luo kahville ja lainattiin auto. Oikein sellainen perhepäivä - antaumuksella kulkemista isoissa kaupoissa ja välillä syömään. Olipa muuten makoisat falafelit, voisin ottaa samanlaisen annoksen vaikka heti.

Oli kyllä vaikka sun mitä ihanaa mööpeliä tarjolla! Valinnan vaikeus oli suuri ja samalla täytyi pitää mielessä se toivottu kokonaisuus. Tätä helpotti alkuvaiheessa löytynyt sohvatyyppinen juttu, johon kumpikin ihastui välittömästi ja jonka värikin saatiin päätettyä ruokailun aikana yllättävällä yksimielisyydellä. Voi että! Se tuo kaivatun säväyksen olohuoneeseen. On sopivan erikoinen ratkaisu, meidän tarpeisiin loistavasti toimiva juttu. Sellainen, etten ole kuvitellut moista koskaan saavani ja sitten sellainen löytyi varsin realistisesta hintaluokasta. Torstaina voidaan noutaa, odotan kuumeisesti!

Toinen hankinta saatiin eilen kotiin asti ja se odottaa tuolla olohuoneessa kasattuna tämän merkinnän valmistumista. Työpöytä lähtee vaihtoon! Hyvä väri, yksinkertainen muotoilu, ei laatikostoja jalkatilassa ja pöytää voi jatkossa käyttää oikeastaan mihin tarkoitukseen tahansa. Sopii joka puolelle huushollia. En ole ostanut uutta pöytää varmaan kymmeneen vuoteen ja nyt sattui vastaan todella mieleinen. Etukäteen olin katsellut yhdestä kuvastosta edullisempaa ja asiansa ajavaa pöytää, mutta livenä se ei herättänyt mitään tunteita toisin kuin tämä, johon lopulta päädyttiin.

Jo perjantai-iltana oli ollut sellainen tunne, että olisi mukava käydä jossain parilla lasillisella isommalla porukalla kuin kahdestaan. Lauantaina tilaisuus sitten tarjoutuikin melkein itsestään, kun kauempaa tuli yksi tuttu ja naapurista toinen. Edellisestä kerrasta olikin hujahtanut jo kuukausi. Heppu lähti kauempaa tulleen vieraan kanssa jo aiemmin liikkeelle, minä otin toisen kaverin kanssa mukillisen lonkeroa kotona suihkun jälkeen ennen kuin lähdimme perään.

Oli kivaa! Olihan tuota tuollaista rupattelua ja naurua ehtinyt kaivatakin. Tuntien kuluessa nautiskelin kaksi olutta ja koska olimme aloittaneet aikaisin, kotona oltiin jo ennen puolta yötä. Silti on vähän tukkoinen olo nyt, mikä johtunee tupakansavusta ja unohtuneesta lääkkeestä. Sellainenkin harvinaisuus tapahtui, että heppu nousi sängystä ennen minua.