Ohhhoi. Tänään kävi siten, että pian labrasta kotiutumiseni jälkeen aloin tuntea samanlaisia flunssan oireita kuin joskus viime torstaina hetkellisesti tunsin. Väsyttikin jumalattomasti. Hepun oli tarkoitus tulla tänne töiden ja päiväuniensa jälkeen. Tuli kuitenkin sellainen olo, että haluan olla yksin ja käydä rauhassa päiväunille, jos siltä alkaa tuntua. Oli tarve rauhoittua ihan omassa hiljaisuudessa.

Kirjoitin tekstiviestiä kaverilleni Ranskan maalle, jonka jälkeen olin ajatellut laittaa viestiä hepulle, että jospa sittenkin olen itsekseni tämän päivää. Kesken Ranskaan menevän tekstiviestin heppu soitti. Oli kuulemma tullut sellainen olo, että soittaa vielä ennen kuin lähtee tulemaan, jos onkin tarve muuttaa suunnitelmia. Ihan hullua! Meillä on aina toisinaan näitä.

Niinpä heppu ei sitten tullutkaan ja minä kuukahdin kai aika pian päiväunille. Taisin nukkua liian kauan, koska olo on herättyäni ollut ärsyttävän tahmea ja takkuinen. Yritän mennä aikaisin nukkumaan, vaikka juuri pääsin vauhtiin ikuisuuden odottaneen koulutyön kanssa. Uni lienee tässä kohtaa vielä oleellisempaa.

CatNap_small.jpg

Teippasin ötökän juoksupallon käyttökuntoon.
Tuolla se nyt taas pyörii - katsotaan kuinka kauan.

Täällä vielä pari vuotta sitten tekemäni South Parkin Herkku.
Oli kuulemma näköinen.