Elämäntapaprofiili [via]

Parhaiten sinua kuvaava elämäntapaprofiili on maailmanparantajat.
Tämän profiilin sopivuus sinuun on 22 %.

Muut sinua kuvaavat profiilit
Älyköt 20 %
Perinteiset 19 %
Trenditietoiset 12 %
Kapinalliset 10 %
Syrjäänvetäytyvät 10 %
Urheilulliset 7 %

Tiivistän maailmanparantajan profiilin itsessäni näin:
Universalisti. Eettisyys heijastuu ajatuksissa ja käytöksessä. Tiedostaa maailman moninaiset ongelmat ja tuntee niistä myös henkilökohtaista vastuuta. Suvaitsevaisuus keskeinen arvo. Suvaitseva erilaisia ihmisiä, ideologioita, ajatuksia kohtaan. Toiset ihmiset muodostavat arvomaailman ytimen. Kokee parisuhteen erittäin tärkeäksi elämänalueeksi.

Itsensä toteuttaminen korostuu voimakkaasti arvomaailmassa. Merkityksellisyyttä elämään luodaan toiminnan avulla. Halu ilmaista itseä, hyödyntää kykyjä ja toteuttaa itsessä piileviä mahdollisuuksia. Luovuus ominaista. Joukostaan löytyy runsaasti taiteilijoita, muusikkoja, kirjoittajia ja käsityöläisiä.

Pehmeät arvot heijastuvat myös kiinnostuksen kohteista - kulttuurista, taiteesta ja musiikista. Monet ovat mukana vapaaehtoistyössä. Vaikka järjestötoiminta ei kiinnostakaan kaikkia maailmanparantajia, se korostuu kuitenkin voimakkaasti muihin elämäntyylisegmentteihin verrattuna.

14409.jpg

Heppu on hurahtanut Master Mindiin, minä annan tässä toisella kädellä pisteitä. Olo on edelleen kuumeinen. Sain Matoselta juuri niin jännittävän linkin, että tärisen innosta jo etukäteen. Voi olla, että uskaltaudun seuraamaan linkkiä vasta huomenna paremmilla voimilla. Maltankohan? Seurannee ylihulpentumia ja hurahduksia. Kirjoittelin sinne muuten eilen Aforianista.