Überväsymys! Reilu tunti ennen virallista työajan päättymistä tuli mitta täyteen ja lähdin liukuen kotiin, vaikka pöydälle jäikin kiinnostavia tapauksia.

Vaikka Illustration Fridayn aihe - sacrifice - vaivasi mieltä kovasti, heppu sai houkuteltua asettumaan sohvalle pariksi tunniksi, katsottiin Brokeback Mountain. Valitsin elokuvan itse, mutten sitten alkuun meinannutkaan tykätä siitä. Kannatti katsoa eteenpäin, koska olihan se hyvä elokuva. En silti hehkuttaisi sitä niin äärettömästi kuin monessa paikassa on tehty.

Nyt yritän saada jotain ajatusta tuosta sacrifice-aiheesta. En ole moneen viikkoon oikein intoutunut ja inspiroitunut noista Illustration Fridayn aiheista. Sivupohjiin olisi joitain ideoita, mutta niitäkään ei kannata kovin väsyneenä alkaa työstää. Tein yhdenkin pohjan tässä jonain iltana, julkaisin ja otin pois. Se oli niin huono sitten kuitenkin, että ärsytti katsella. Tai ei kai niin huono, vaan jotenkin sieluton. Jotenkin - - no se vaan ärsytti.

Loma! Se olisi nyt tarpeen, ihan totta. Nyt kun väsymys on kuitenkin vielä ihan tervettä ja olisi levättävissä pois. Vielä neljä viikkoa, vaan nyt sentään viikonloppu - jei!