Sunnuntaina kirosin kotona ääneen, kun en muistanut kävely- ja kauppareissullamme ostaa tamppooneja. Onneksi naisten käsilaukkuvarannot ovat usein kiitettävät, joten totesin pärjääväni maanantaille, jolloin olin menossa taas kauppaan joka tapauksessa.

Maanantaina heppu tulee töistä kotiin kaupan kautta. Kysyy, kävinkö kaupassa. Kyllä kävin. Kysyy, muistinko tamppoonit. No voi perrrr...!! En muistanut. Harmittelin jo, että nyt on pakko lähteä vielä niitä ostamaan, kun heppu loihtii kasvoilleen sellaisen ei-hätää -ilmeen.

Heppu olikin ennakoinut todennäköisen unohtamiseni ja ostanut tamppoonipaketin omalla kauppareissullaan! Olen edelleen syvästi vaikuttunut tästä, todella syvästi vaikuttunut. Ihana mies. Ihana mies, joka tuntee vaimonsa aika hemmetin hyvin. Jokohan tästä kierrosta muistaisin ostaa sen kuukupin. Enää tästä puuttuu, että heppu tilaa senkin ja saan kuukupin joululahjaksi. :D

Heppukin oli muuten nähnyt Laurasen kommenttilaatikkooni jättämän opetusfilmin. Seuraava PMS-vaara on jo hepun toimesta merkattu isolla kalenteriin ja se ajoittuukin näppärästi jouluaaton korville. Hyvää joulua! :D Voi ei, oikein perhejuhla! rääkäisi heppukin muka-tuskissaan. Onneksi huumoria sentään vielä riittää!