Ohoh, herättiin hepun kanssa vasta puolilta päivin. Olisin voinut nukkua vielä pidempäänkin. Onneksi päivät alkavat tulla valoisemmiksi, se auttaa. Täytyy alkaa kiinnittää huomiota unirytmiin, kun pian on arkikin edessä.

Eilen tapahtui kaksi kivaa asiaa, joista en ole vielä kertonut. Varasin ajan hierojalle! Vihdoin ja viimein, enkä yhtään liian aikaisin. Olen täydellisessä jumissa, eli junturassa. Tiedä kuinka uusi elämä tästä vielä valkenee, kun nämä fyysiset solmut saadaan viimein auki. Luvassa on tunnin ja vartin show ylävartalolle alkaen ahterista. Kiitos hepulle, joka tämän avun mahdollistaa.

Toinen kiva asia oli se, että hepulla oli kesken työillan aikaa pistäytyä luonani kahvilla. Ehdittiin vähän halaillakin. Ilokseni olen tässä parin päivän sisään huomannut, että meillä on alkanut selvästi seesteisempi kausi. Huomaan olevani leppoisampi ja oikein vallan ihastunut! Muutamiin päiviin ei ole tarvinnut todeta kai kertaakaan, että "Voi jeesus, että sä oot ärsyttävä!!". :D Nautitaan siis tästä!

15501.jpg

Kehonkuvasta vielä

Tuosta aiemmasta Kehonkuva-merkinnästä nostaisin vielä yhden oleellisen pointin esille, joka tuli ilmi kommenteissa.

Louhi kysyi: "Herkku, miksi sinä haluat olla nykyistä painavampi? Yleensähän naiset haluavat olla kevyempiä. : )"

Minä vastasin: "Louhi, en haluakaan olla painavampi. Katsoin vain noita kuvia ja ajattelin, että tuo näyttää minulta ja se on ihan ok."

Kuten kirjoitin, niin juuri tuostahan sen huomaa, että ei sitä omaa kehoaan niin täydelleen hahmota. Oma silmä lisää siihen jotain, mitä siinä ei olekaan. Se on onnellista, että on joka tapauksessa ihan tyytyväinen siihen, mitä on.

Sekin täytyy muistaa, että lihas painaa. Jos on lihasmassaa, painoindeksi voi olla oletettua suurempi. Tuossa testissähän kehonkuva on laskennallinen. Tämä tuli mieleen, kun heppu teki saman testin ja hän on lihaksikasta sorttia.