ROTI LÖYTYI SIEPOLLE

207775.jpg207776.jpg

Puolustus on esittänyt herra K. Siepon rangaistukseksi asennekasvatusta terapian muodossa. K. Siepon terapeutiksi ja kouluttajaksi määrätään puolustuksen ehdottama N. Aakka, jonka pitkäaikainen kokemus vastuullisesta perheen ja parisuhteen hoitamisesta teki perinteisiä arvoja kunnioittavaan tuomariin syvän vaikutuksen.
- Kyllä ensi kesään mennessä on selviä tuloksia nähtävissä, arvioi N. Aakka luottavaisena tulevaa urakkaansa.

KÄKI PÄÄSI PÄLKÄHÄSTÄ

Puolustus totesi myös, että mikäli todistaja Käenpiika tavoitetaan ja todisteet puhuvat rva Käen holtittoman käytöksen puolesta, voidaan rouvalle suositella myös lyhytkestoista terapiaa.

207777.jpg207779.jpg

Etsinnöistä huolimatta Käenpiikaa ei ole tavoitettu. On huhuttu, että hän olisi ehtinyt poistua maasta. Näin ollen riittäviä todisteita rva Käen kekkuliin ei ole löytynyt ja syyte raukeaa. On kuitenkin selvää, että vaikka virkavallan osalta Käen asia on nyt käsitelty loppuun ainakin toistaiseksi, tulee media tarkkailemaan intensiivisesti käkiyhteisön edesottamuksia.

"EN PIDÄ MINÄÄN"

207782.jpg

Tilhen holtiton lentely johti kirjallisiin varoituksiin. Päihtyneenä tai ei, päätön poukkoilu on todistettavasti aiheuttanut vakaviakin onnettomuuksia.
- En pidä minään, totesi Tilhi tyynenä saamastaan varoituksesta.
Oikeussalin takarivistä kuului pitelemätön tirskahdus. Tilhen aiemmin syyttämä K. Mustapää oli seuraamassa oikeudenkäyntiä ja vaikutti avoimesti vahingoniloiselta.