Kello on jo melkein seitsemän illalla. Jos tämän mukaan mennään, viikot tulevat kulumaan todella nopeasti kevättä kohti. Se on ihan hyvä asia, jos ehtii vapaa-ajalla tekemään mielekkään määrän mielekkäitä asioita. Velvollisuusajalla on toistaiseksi hetkiä, joihin ei ole oikein puuhaa löytynyt, mutta toivon mukaan ne hetket saavat lähiaikoina täytettä - kuluu aika mukavasti ja tekeminen on ihan mielenkiintoista.

Olen tässä viime aikoina pohdiskellut opintojen ja töiden edetessä ammatillista minääni. Aika jännää, kuinka kaiken tekemisen ohessa se on ihan oikeasti kasvanut, miltei salakavalasti. Mielenkiintoista kelata mielessään vuosia taaksepäin ja huomata, kuinka eri tavalla osaisi nyt toimia tai kuinka paljon varmempi olisi nyt kuin joissain aiemmissa tilanteissa. Ei siis ihan turhaa tuskailua, hyvä niin.

Haha, puhun niin kuin tässä olisi opinnot jotenkin loppumassa. Ehei! Ei tässä muuta hätää kuitenkaan ole kuin se pirullinen lopputyö, jonka kanssa en pääse sopuun edes aiheesta. Selvinnee aikanaan, eikä siitä nyt yhtään tämän enempää.