Voi taas vain arvailla, mitä täällä tapahtuu. Lähdin muina miehinä miljoonineni pankkiasioille ja ruokakauppaan. Heppu jäi luokseni toimittamaan jotain salaista, josta minulla ei ole aavistustakaan. Vielä hämärämmäksi juoni muuttui, kun sain hepulta tekstiviestin: 'Joudun lähtemään, tuli juttuja, nähdään illalla!'. Soitin, että mitä juttuja, niin ei voi kertoa, koska se on salaista!

Hääsuunnitelmista. Kirjoitin 3.10.2005 seuraavaa:

"Hääsuunnitelmat ovat mitä parhaimmalla mallilla! Aihetta on sivuttu epämääräisesti aiemminkin ja suorastaan hämmästyttävä yksimielisyys on ympäröinyt etäisiä haavekuvia ynnä visioita. Tähän päivään asti. Tällä hetkellä paras ja yksimielinen ehdotus on, että pidämme molemmat omat häät. Toisen häissä edustamme itseämme pahvisena, reaalikokoisena ja muotoon leikattuna kokovartalokuvana. Tiedättehän, niitä mainostuksessa käytettäviä. Ville Loposestakin oli joskus sellainen Nissenin liikkeessä."

Noista ajoista olemme palanneet yksimielisyyden auvoon, kunnes tänä aamuna heppu pohti ääneen erästä ajatustaan ja ilmeeni oli sen johdosta lähinnä tällainen:
 24153.jpg
Voitte arvata huojennukseni, kun löysin halvennuksesta kirjan Tiukkojen tilanteiden käsikirja - Häät. Pakkohan se oli ostaa. Jo toki senkin takia, etten voi jäädä Matosta huonommaksi sääntö- ja ohjeasiain kirjallisuudessa.

Kirja alkaa hyvin oleellisista asioista kuten 'Kuinka pysyt hengissä häihin asti' ja 'Kuinka rahoittaa hääjuhla'. Kuka ties tarvitsemme myös lukua 'Kuinka paikantaa sulhanen'. Näinhän meidät jo tänäänkin lukemassa iltapäivän hämyssä kirjaa kainalokkain sängylläni, mutta koko tyyppi on häipynyt teille tietymättömille.

Päivän vihjeet:
- Anne vieraili jälleen ylihulpentumassa ja hurahtamassa
- Virittelin Ihanissa Naisissa keskustelua rakkauden osoittamisesta