Ooooops - I did it again!

Vähän tuo aika tuossa hurahti muissa puuhissa kuin tenttimateriaalin parissa. Ihan vain pari sanaa ajattelin vaihtaa suunnitteluryhmän toisen osapuolen kanssa parista Kentin kappaleesta, kun ajauduimme suunnitteluryhmän erään pääsuunnitteluaiheen pauloihin. Virallistin tittelimme ja kruunasin meidät tässä suunnitteluryhmässä ja yhtäkkiä olimme suunnitelleet parisen tuntia!

Tämän jälkeen havahduin sellaiseenkin tosiasiaan, että tenttilukemisten kylkiäisiksi pitikin muodostaa jonkinlainen kirjallinen osio. Palautuspäivä huomenna. No, sen muodostamiseen meni tässä kaksi tai kolme tuntia. Nyt on parisen tuntia tehokasta *khöhhh* lukuaikaa jäljellä.

Olin tässä päivän mittaan ajatellut vähän sellaista pientä yllätystä, että olisin mennyt heppua asemalle vastaan illalla. Kun ei muuten ehditä nähdäkään kuin vasta huomenna. Se yllätys nyt hieman kärsi - ei ajatuksena, mutta yllätyksenä. Heppu nimittäin soitti joitain aikoja sitten ja esitti vienon toivomuksen, että tulisin iltakävelytyyppisesti häntä vastaan.

Aion kyllä ostaa lukukarkkia Makuunista matkalla. Ostin viime yönä myöskin, kun palasin hurvitteluista ja sattui olemaan Makuuni auki siinä matkan varrella. Siellä oli muitakin siinä puoli kolmen aikaan yöllä.

Ihaniin naisiin olisi kirjoitusidea, mutten ehdi tänään millään sitä kirjoittaa.