Päivää vaan!

Tänään heräsin reilusti ennen kuin kello soi. Päässä alkoivat pyöriä muuttoon liittyvät paperityöt, joihin olisi nyt viimeistään syytä paneutua. Aamu meni kuitenkin lähinnä kirjeenvaihdon hoiteluun, sivupohjien ihmettelyyn, aamupalaan ja sellaiseen jokapäiväiseen. Taivalsin edelleen aika kirpakassa pakkasessa toiselle puolelle kaupunkia erääseen tapaamiseen ja kulkeuduin sieltä kotiin totutusti kauppojen kautta.

Mukaan tarttui alen loppurysäyksestä oman alani kieliopas, jossa oli perusasioita myös viestinnästä ja kokoustamiseen liittyvistä asioista asiakirjoineen. Onhan ne joskus opeteltu, mutta nyt on hyllyssä opas, josta asioita voi tarpeen tullen kätevästi tarkistaa. Sukkavarasto sai värikästä täydennystä viiden sukkaparin verran. Tulivat ihan tarpeeseen.

Posti toi kauniita ranskalaisia maisemia postikortin muodossa! Nipusta löytyi myös mahdollisesti houkuttavia tarjouksia Kodin Ykkösestä. Taidankin tästä lähteä selailemaan mainoksia keittiön puolelle ja syödäkin jotain. Heppu tulee kohta töistä ja tulee tupenrapinat, jos joudun vastamaan kieltävästi kysymykseen 'Oletko muistanut syödä?'.

Muistin ostaa tiskiharjan! Se on ihana sitruunankeltainen.