Viikonloppu, viikonloppu! Ja tekemistä reilusti, koska tällä viikolla aikataulut ovat menneet mukkelis makkelis niin sanoakseni.

Ruokakaupassa oli joka tapauksessa käytävä, joten siinä samalla hoitui kaulimen ja piparimuottien ostaminen. Entiset ovat hukkuneet jonnekin entisiin elämiin. Lahjapaperia alustavasti rulla myös. Vaan voi herranpieksut sitä ihmisten määrää! Äkkiä pois! En lähtenyt matkaan kovin realistisella mielellä, koska en ole ollut hetkeen tungosaikoina kaupoissa ja nyt kai se pahin vasta alkaakin.

Onneksi joululahjojen perään ei tarvitse lähteä tuonne enää juurikaan ryntäilemään. Muutaman jutun vielä hankin, mutta tuotteet ja koordinaatit ovat hyvin tiedossa. Jonain iltana teen täsmäiskut ja sillä hyvä. Tänä vuonna olen tehnyt lahjahankinnat etupäässä pienistä nettikaupoista, ulkomailta ja Suomesta. Ihastuttavan vaivatonta ja kaikki ovat tulleet jo perillekin hyvässä järjestyksessä. Eilen kesken työpäivän tein vielä spontaaneja lahjaostoksia ihanalle itselleni, vaatteita. Ei haittaa, vaikkeivät jouluksi ehtisikään.

Eilen vein postia postilaatikkoon. En joulukortteja, koska ne hoidin jo aiemmin. Vaan kun kaikki postilaatikot olivat niin täynnä, että päällimmäiset kuoret olisi saanut otettua mukaansa ja omia ei ollut toivoakaan saada lootan sisuksiin. Lopulta Postin pihasta löytyi sen verran vajaa pömpeli, että sain postit matkaan.

Niin ja nyt ruokakauppamatkalla ostettiin lisää petsiä. Saa toinekin hylly väriä kylkeensä. Se on se ikivanha mööpeliprojekti, jos joku muistaa.