Eilen piti kuluttaa aikaa kaupungilla, kun parin tapaamisen välissä oli luppoaikaa. Olin unohtanut puhelimen kotiin ja sittemmin selvisi, että jälkimmäinen tapaaminen olikin peruttu. No mutta kuitenkin, ajanhan saa kätevästi kulumaan pienellä shoppingilla. Tämä oli toki täysin arvattavissa jo etukäteen.

Koska meillä pidetään kovasti The Young Ones -sarjasta, tarttui käsiini edukas Bottom-sarjan ensimmäinen kausi. Bottomissahan kekkuloivat tutut Rik Mayall ja Adrian Edmondson. Koko Bottom on livahtanut minulta ohi televisiosta tullessaan, joten asian korjaaminen oli lähes välttämätöntä. Eilen hörötettiinkin heti parin jakson verran hepun kanssa.

Itseäni lahjoin kirpparilta löytyneellä jättimäisellä Valittujen Palojen pinolla, jonka lunastin kahdella eurolla. Satsasin eilen siis kunnon nollaamiseen tämän työntäyteisen arjen vastapainoksi. Niin ja kirpparilta löytyi meille uusi pelikin kolmella eurolla. Sitten olikin niin painavat ostoskassit ruokaostosten jälkeen, etten jaksanut enää poiketa rautakauppaan toisen petsiannoksen ostamiseksi. Ehtiihän tuota sikäli, kun en ihan heti ehdi kuitenkaan petsaamaan.

Ei kait muuta nyt. Jatkan töitä.