No nyt! Jos olo on aattona yksinäinen tai seura on muuten vain tylsää, voit viettää joulua Dannyn kotona! Kyllä! Jouluaattona klo 18 ja klo 20 täällä näin.

Olin reipas ja kävin hakemassa kotiin jääneen glögin. Ulkona on mainio ilma, ei vain tule yksin lähettyä pidemmälle. Huomenna pitää muistaa hankkia lisää glögiä, kun se tänä vuonna tuntuu maistuvan oikein erityisen hyvälle. Heppu käy vielä huomenna kaupassa. Viime vuodelta on sellainen mielikuva, että aattona kaupassa oli mukavan väljää. Tänään sai vielä varata aikaa jonotteluun.

Voi! Uutisissa on parhaillaan juttua maatilamatkailusta ja matkailutilojen joulupaketeista. Olisipa ihana päästä oikein puhtaan luonnon keskelle jonnekin, missä on hevosia. Ehkä nuo joulupaketit eivät ole ihan meikäläisen juttu, kun en innostu mistään piirileikeistä tai muusta ohjatusta vapaa-ajasta ventovieraiden kanssa, mutta muuten houkutteleva ajatus. Päivät kuluisivat ratsastellen ja takkatulen äärellä nautiskellen. Ahh, se tallin tuoksu ja lumen narske kavioiden alla. Ehkä vielä jonain päivänä...

75924904_4dd24518f6_t.jpg