Postikortit

Posti toi tänään neljä korttia! Yksi oli ystävältäni maailmalta, kolme postcrossingin kautta. Mielenkiintoisin kortti noista kolmesta tuli Mississipistä. Kortin lähettäjä on tällä hetkellä siivoamassa Katrina-hurrikaanin jälkiä.

Kirjat

Olen lukenut aika ahkerasti, joten kirjastoon palautettavia kirjoja on ihan kiitettävä pino. Palautan ennen muuttoa kaikki mahdolliset kirjat, joihin valitettavasti eivät vielä kuulu tenttikirjat. Tiedän jo etukäteen tekeväni virheliikkeen - lainaan monta hyvää kirjaa, joita en voi laskea käsistäni. Entistä vaikeampi kiinnittää huomio tenttikirjoihin. Voi harmi.

Musiikki

Joskus tulen hieman jäljessä. En ollut tajunnut, että Morrissey on ihan älyttömän hyvä. Luojan tähden, miten ihana ääni. Tulee mieleen Weeping Willowsin Magnus, joka muuten livetilanteessa on äänensä lisäksi vielä karismaattinenkin.

Herra Morrissey on siis ollut The Smithsin laulaja ja The Smiths on taas on pitkään ollut Pitäisi-tutustua-paremmin -listallani. Ja eikös olekin niin, että Weeping Willows coveroinut the Smithsin biisin Last night I dreamt that somebody loved me?