Ensin sitä haaveilee vuosikaudet, että kun vielä joskus osaisi nukkua vapaa-aamuina myöhään. Myöhään tarkoittaa yli yhdeksää, johon hyvin harvoin olen yltänyt viime vuosina. No nyt sitten. Tänään makasin puolihorroksessa jonkun aikaa ja lopulta vilkaisin kelloa. Yli kymmenen! Kaksikymmentä minuuttia yli. Eilen taisin heräillä joskus saman verran vaille kymmenen.

Haave saavutettu ja mikä on fiilis? Hyvä, ettei vallan hätääntynyt! Rytmi keikahtamassa juuri, kun pian taas täytyy osata herätä ennen seitsemää. Tulee valvottua harvinaislaatuisesti yli puolen yön, kehityksen suunta on selvä. Määhh. Aina jostain iskee se hätä, että jos en jaksakaan. Jos uupumus taas iskee. Siksi pelkään niin paljon tulevien aikaisten aamujen puolesta, vaikka nopeastihan sen rytmin saa kohdalleen. Pitää ymmärtää, kun jossain menneisyydessä kummittelee ihan kunnon uupumuspeikot.

Eilen yöllä tuli kyllä valvottuakin taas kesken unien. Säikähdin jälleen kerran ja nyt olin varmasti yksin kotona. Hirveä rymähdys herätti kesken kaiken. Hetken sydän pamppaili, mutta aika pian sain järkeiltyä, ettei se voinut olla mikään muu kuin langattoman netin boxi, joka miehissä piti väkisin saada seinälle. Olin täysin poikkiteloin sitä ideaa vastaan, että ruma tekninen loota laitetaan seinälle oikein näkyviin. Ei auttanut, kaksipuoleista teippiä oli rouvan kaivettava laatikoistaan. Ja nyt se sitten tuli alas. Tietysti kaikki tippuva tulee alas keskellä yötä, mikä siinäkin on!

Onneksi ei eilen illalla valittu kauhuelokuvaa, kun bestman oli täällä seuramiehenä. Trilleri kyllä, mutta niin ihmeellinen, ettei jäänyt traumoja. Niin jännittävä oli, että bestman nukahti kesken elokuvan. :D Kävin äsken palauttamassa leffan ja tulin vuokranneeksi vielä toisen perään, kun Makuunissa on joku kahden euron ralli. Otin Matin! Päädyin tähän tarkalla harkinnalla: En maksaisi kyseisen leffan vuokrasta viittä euroa, eikä heppu suostuisi ikinä katsomaan sitä. Nyt olen yksin ja voin katsoa ihan mitä tahansa soopaa.

Mukaan lähti pari susupalaa, jotka nautin kahvin kanssa. Nam. Kahvivesi on kiehunut, joten jatkan elokuvan katsomista. Ihan siedettävä elokuva, sitä paitsi. Toistaiseksi ainakin. Parempi kuin se eilinen trilleri.