Jotain sinnepäin sai ensimmäisen varsinaisen merkintänsä tältä suunnalta. Tuntuu kivalta!

Tämä päivä on mennyt jokseenkin ohi, mutta ehdin sentään käydä syytämässä rahaa kauppoihin. Heppukin malttoi lähteä mukaan osaksi aikaa ennen kuntosaliaan. Kävimme toisessa niistä askartelukaupoista, jota en ollut vielä kolunnut läpi. Siellä kävi selväksi, että aion ehdottomasti opetella myös decoupage-tekniikan mitä pikimmiten.

Ensimmäiset ostokset tein kuitenkin vasta kirpputorilla, josta selvisin ulos 90 sentillä. Summaan kuului kaksi peltirasiaa, joista saan siis pohjat neljään kollaasityöhön. Tarvitsen töihin myös erilaisia ketjuja, ja niitäkin löytyi pari kappaletta mukaan. Tiimarista hain nyt sitten rahasta viis kerralla enemmänkin välttämättömiä juttuja: lakkaa, metallilankaa, pieniä magneetteja, kultaväriä, kuumaliimapötköjä ja peitevärit.

17509.jpg

Ilmassa väreilee sen tyyppistä meininkiä, että tässä ollaan vielä lähdössä baariin. Hepun kavereita ja jotain. Enpä muistakaan, milloin olisin viimeksi ollut ihan yömyöhällä baarissa. Taisi olla joskus alkusyksyä, mutta sekin oli vähän toinen juttu, kun olin katsomassa bändejä. Nyt olisikin ehkä sellainen ilta, että jaksaa lähteä. Katsotaan, mitä tapahtuu!