14409.jpg Nyt on sitten tämän syksyn ensimmäinen lumisade nähty ominkin silmin. Olisin malttanut odottaa jouluunkin. Heppu on innoissaan. Kyllähän se lumi valaisee ja on puhtaana hyvin kaunista, mutta sen mukanaan tuoma liukastelu ei ole mukavaa. Enkä kestä yhtään kylmää.

14409.jpg Yritin saada listaa seuraamistani blogeista ajantasalle. Lista on olemassa sellaisessa hyväntahtoisessa 'voin suositella ainakin näitä' -hengessä. Blogilistalla tilaan tällä hetkellä lähes kahtasataa blogia ja lueskelen blogeja myös suosikkilistani ulkopuolelta. Uutuuksia seuraan päivittäin. Minulle saa myös ihan suoraan vihjata, jos uskoo oman bloginsa kiinnostavan minua. Saa myös suositella muiden blogeja. Itse en voi kaikkia aarteita löytää.

14409.jpgBlogisanomissa ehdotettiin pilke silmäkulmassa sivuilla näkyvää sertifikaattia kommenttiystävällisille blogeille. Voin tässä ja nyt ilmoittaa, että kaikki asialliset kommentit ovat blogiini lämpimästi tervetulleita. Luen niitä erittäin mielelläni. En ole muistini mukaan vielä tähän mennessä törmännyt blogiin, jossa kommentointi on sallittu, mutta kommentteihin suhtaudutaan vihamielisesti. Siitä huolimatta - ainakin tänne saa ja uskaltaa tulla!

14409.jpg Samaisessa Blogisanomien merkinnässä puhuttiin vielä kerran lastuista ja päreistä. Asia on noussut nopeasti yhdeksi polttavimmista puheenaiheista. Mikä tämä on? Minulle tämä on merkintä. Se voi olla myös ilmoitus ainakin omassa tapauksessani, mutta merkintä sopii omaan suuhun. Muut sanokoon ihan miksi tahtovat. Nuin. Tulipahan asia käsiteltyä tässäkin blogissa. Ajan hermolla, ajan hermolla!