Nyt on niin, etten jaksaisi enää kuin itkeä.

Heräsin tänään aikaisin, että pääsen vihdoin ja viimein terveydenhoitajalle. Siellä summeria kilkutellessani valaistun sillä tosiasialla, että terveydenhoitajat ovat muuttaneet - anteeksi nyt - hevon vittuun näiltä nurkilta. Siinä hetkessä iski voimattomuus. Olisin voinut tipahtaa polvilleni hankeen niille sijoilleni, heittäytyä itkuraivariin pitkin pituuttani. Soitin hepulle ja kiroilin linjat tukkoon.

Kotona etsin ikuisuuden uusia puhelinnumeroita. Eipä ihme, että pikkuisen turhaan olen vanhoihin numeroihin rimpautellut loman aikana. Lopulta löysin Googlella opintotoimiston puhelinnumeron, josta sieltäkin meinasin ensin saada väärän numeron.

Saanko kysyä? Kysynpä kuitenkin. Miksi helvetissä koulun sivuilla tai intrassa ei voi olla puhelinnumeroita esillä niin, että tällainen seminörttikin ne tarvittaessa löytäisi?!

Kun lopulta tavoitin ihanan lempiterveydenhoitajani, olisin todella voinut purskahtaa itkuun. Olen niin totaalisen täynnä tätä puolikuntoisuutta. Tunnin kuluttua lähden taapertamaan lopultakin avun piiriin. Tässä kunnossa sinne on sellainen matka, että näinköhän tuuperrun hankeen ennen kuin pääsen perille.

Kirosana! "#¤%(&"&?%¤£@$€£$@