Herkku sanoo:
Voi.. tänään haluan juoda hepun kanssa glögiä ja polttaa kynttilöitä. Tilaan siis vielä glögin siltä.
Matonen sanoo:
Kuulostaa ihan loistosuunnitelmalta!
Herkku sanoo:
Tilattu! 
(...)
Herkku sanoo:
Hei, katopa sääntökirjasta * tai tiedätkö muuten, että mitä tästä pitäis ajatella. Hepulta tuli vastausviesti, että "Joo, menee hetki kun käydään palauttavalla." Siis tyyppi menee kaljalle. Mun mielestä kunnon Nainen vetäis tästä elämänsä hepslaakit. Kohta viikkoon ei oo nähty ja tyyppi menee kaljalle niitten kanssa, ketä on nähnyt 24/7 koko viikon.
Matonen sanoo:
3. yritä olla korottamatta ääntäsi tai huutamatta liikaa. tunneihmiselle tämä ei ole helppoa. Jos hän esim. katsoo jääkiekkoa televisiosta koko iltapäivän sen sijaan että auttaisi sinua siivoamaan, älä vedä television johtoa seinästä hetkellisessä raivon puuuskassa. kerro hänelle ystävällisesti tarvitsevasi apua. Jos hän silti haluaa katsoa peliä, jätä hänet rauhaan. sano itsellesi "no samapa tuo" tälläinen juttu ei ole järin tärkeä. maltin menettäminen ei auta sinua millään tavoin, kun et saa tahtoasi läpi. 
(...)
Herkku sanoo:
No samapa tuo (sädekehä)
Herkku sanoo:
*käy vetämässä television töpselin irti ihan uhmassa*
Matonen sanoo:
Hihii. kohta 5. on kanssa huippu. Yritä aina vaikuttaa täysin tyytyväiseltä häneen, itseesi ja maailmaan. Ole huoleton. Saat vähemmän ryppyjä ja selkäkipuja:tunnet itsesi väh. jännittyneeksi. Hän haluaa sinua enemmän kun olet se railakas tyttö, jonka kanssa hän seurusteli - olento vailla vertaa!
Herkku sanoo:
En saa henkeä. 
 
*) Säännöt - miten vangita herra oikean sydän (Ellen Fein - Sherrie Schneider, 1995)

Hyvät lukijat! Keskustelussa on draamalisä.
Todellisuudessa tilanne ei ole näin vakava.