Illustration Friday - Skyline
Linkin takana siis tekeleeni tämän viikon aiheeseen.

Nunnulinuu! Olenko kertonut, että olen tosi ihana tyttöystävä? Nimittäin olen. Hellin heppua aamupäivällä ja kaiken päätteeksi ajoin hepun parran hänen maatessaan sohvalla. Hepun ei tarvinnut tehdä mitään ja kyllä tuli hyvä. Niin hyvä kuin sellaisella tylsähköllä terällä nyt ylipäätään voi tulla.

Kukapa kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse.

Hepulla alkoi loma ja tämä häiritsee ajatteluani kovasti. Luulen nimittäin aika ajoin, että minullakin on nyt loma. Tätä jos mitä kutsuisin eläytymiseksi ja myötäelämiseksi.

Heppu lähti asioille ja itse tässä mietin, että mihinkähän ryhtyisin. Ostin eilen hömppäkirjan divarista viidelläkymmenellä sentillä ja sitä olen lueskellut. Uloskin tekisi mieli, mutta kuumuus tekee aika veteläksi.

Ai niin, perhana! Vuodatanpa hieman. Eilen yöllä olin oikein makeassa unessa, kun uneen alkoi tunkeutua aivan älyttömän huonoa discon jytkettä aivan älyttömän kovalla. Virkosin vaiheittain ja kesti tovin ennen kuin tajusin, että ihan oikeasti jossain raikaa tosi huono poppis ja kuulosti siltä kuin sitä huudatettaisiin sängyn vieressä. Silloinhan asialle olisi voinut tehdäkin jotain vaikka pienellä väkivallalla, mutta mökä kuuluikin pihalta. Samaan aikaan heppu kotiutui töistä (baarin kautta) ja kertoi, että kadulla on joku amiscorolla napit kaakossa. Itselläni oli hermo kaakossa ja harkitsin jo toimenpiteitä, kun joku reipas yksilö naapurustosta kävi tekemässä mekkalasta lopun.

Kolmas perjantain ja lauantain välinen yö, kun herään muualta kuuluvaan metelöintiin ja asumme mielestäni rauhallisella alueella. Kahtena aiempana viikkona on ollut jossain lähitalossa hirveä rähinä. Kuinka ärsyttävää!

Taidanpa keittää satsin nuudeleita. En tajunnutkaan, että mennään jo iltapäivässä.