Ai hyvänen aika, miten käsiä kuumottaa! Olen ollut viime päivinä paljon ulkona tai muuten vain kylmässä. Niinpä tuntui jo, ettei kroppaan tarttunut kylmä meinaa millään hellittää. Kaivauduin sohvaan tyynyjen sekaan peiton alle ja vedin Esan syliin. Esa lämmittää!

Olen ollut väsynyt ja edelleen hieman harmistunut eilisestä tietoiskusta. Toisin sanoen olen ollut hieman pahantuulinen. Kivoja asioita on postin tuoma kirje vanhalta ystävältä, sekä hyvin pitkäaikaisen toiveen täyttyminen. Tai se toive tilattiin tänään, maksetaan ja saadaan huomenna. Sitten lisää!

En ole vieläkään oikein tajunnut, että pitkä viikonloppu on viimein käsillä. Tästähän sitä alkuviikosta haaveiltiin! Pitäisi laatia jonkinlainen toimintasuunnitelma tuleville päiville, koska kaikenlaista tekemistä ja muistettavaa on vaikka kuinka.

Pitkän viikonlopun velvollisuudet:
- siivoaminen
- hakemuksen viimeistely
- ruokaostokset
- rästiin jääneiden koulutöiden tekeminen
- kirjastossa käyminen

Kivoja asioita, joita haluan tehdä pitkän viikonlopun aikana:
- lukeminen
- ompeleminen
- taiteileminen
- sivupohjien suunnitteleminen
- bloggaaminen
- siskon tapaaminen
- elokuvan vuokraaminen
- kirjeen kirjoittaminen

Saatoin unohtaakin jotain, mutta tarve näille vapaapäiville on selkeästi olemassa. Jos tänään vielä tapahtuu päivitys, se tarkoittaa uutta ulkoasua, josta en sitten enää erikseen mainitse. Saa nähdä, syntyykö mitään.

Ihanissa Naisissa puhutaan yksityisyyden rajoista.