Ohhoh. Näin se vain aika juoksee, vaikka heräsin jo varhain aamulla. Olen tässä muutaman sivupohjan pyöräytellyt ja - tätä ette usko - kirjoittanut erästä raporttia kouluun jo usean kappaleen verran!

Matonen hurahti Teemoista ja minä voin rimpautella komppikitaralla taustalle muutaman sulosoinnun. Meinasin kerta kaikkiaan tikahtua ihastuksesta tehtaanmyymälässä eilisellä ostosreissulla. Teema on saanut ihania uusia värejä, järkevän kokoisen teemukin ja syvän lautasen. Oih ja voih! Rakkaus syttyi minullakin jo lapsena Kiltaan. Itselläni on kuitenkin vain kuusi osaa Teemaa, harmaana. Haluaisin kaikki kaikissa väreissä ja sitten onnellisena yhdistelisin niitä.

Blogger on tuhonnut muutamia kommentteja ja yhden merkinnän Ihanista Naisista. On ilmeisesti enää ajan kysymys, milloin sekin blogi muuttaa Vuodatukseen, vaikka Vuodatuskin on ollut taas eilen ja tänään vähän tahmea. Ajattelen, että se olen tietysti minä, joka kuormittaa koko laitoksen kaiken maailman blogeilla ja miljardeilla sivupohjavirityksillä.

Heppu on majaillut tänään tiiviisti työhuoneessa. Sieltä on päivän mittaan pompsahtanut pari väliraporttia Messengerin välityksellä. Erittäin todenmukainen animaatio Herkusta tekee siellä tuloaan. Se pitää ehdottomasti saada tänne näytille, kunhan se on valmis. On se iloinen asia osata nauraa itselleen!

Nyt menen syömään, se puoli on ollut vähän unohduksissa tänään kaiken innostuksen keskellä.