Hepulta tuli juuri tekstiviesti: Junasamäny!
Vastasin: Kotonamäny!

Heppu siis on tulossa jo kotiin reissultaan. Itse taas lähdin töistä liukumalla jo puolta tuntia tavallista aiemmin. Ilmeisesti olen muuten jokseenkin tyrimättä osannut olla tämän kesänkin, koska pomo kyseli tänään taas tulevaisuuden suunnitelmia. Jonkinlaisia työpätkiä siis luvassa lienee syksylläkin ja kukaan ei vielä tiedä, mitä putiikissa tapahtuu vuoden vaihduttua. Tiedä, vaikka olisi joku pidmepikin pesti auki silloin. Melkein tein asennon ja vedin kättä lippaan, että palveluksessanne, sir!

Aamupäivän romantiikka pitää vielä kirjata. Radiossa soi meillä työpaikalla Mombasa, josta niin minulle kuin hepullekin tulee mieleen seurustelumme alkuajat. Lähetin tekstiviestin.
Minä: Mombasa radiossa! PUSU!
Heppu: Mutta mun isi on astronautti! Muiskaus!

En tajunnut, enkä vieläkään tiedä, pitäisikö tuosta tajuta jotain vaiko eikö.

Ai niin! Heppu kun jemmaa sitä termaria aamuisin. Viritin koston eräänä aamuna, kun lähdin itse aiemmin töihin. Toiseen patakintaaseen Fairy-pullo pöydälle ja toiseen patakintaaseen ylös mikron päälle termospullo. Töihin tuli tekstiviesti 8.41: Yrityksenne oli säälittävä, neiti Tuppurainen! <3

Haha! Kutkuttavinta oli kuulla, että heppu on jo vaikka kuinka kauan odottanut kostoiskua. Tyyppi on joka aamu pälyillyt ympärilleen, eikä itselleni tullut mieleen tuo vasta kuin nyt ihan äskettäin täysin spontaanisti.

Taidanpa linkittää tämän tuonne Parisuhdearkea-sivulle. Sitähän tämä.