Herran pieksut, muutaman kerran saatoin kepeästi naurahtaa eilissäiltana pidetyssä tissikonferenssissa, sen verran nimittäin poskilihaksia kivistää! Naururyppyjä tuli todennäköisesti sadottain lisää, mutta oli se sen arvoista. Vallattoman hilpeitä ihmisiä, en voi muuta sanoa.

Autenttista kuvamateriaalia tapahtumasta on julkaistu jo ainakin Kriisipuurossa. Tissien ohessa pyydän kiinnittämään erityisen lämpimän huomion tarjoilijaamme Anttiin. Antilla on nyt uusi parikymmenpäinen ihailijakaarti ja ensimmäiset keräilykuvat lienevät pian painatuksessa salamavalojen räiskymisen määrästä päätellen. Antti suhtautui avoimeen ihailuun tyynesti. Hän kertoikin minulle henkilökohtaisesti olevansa vahva ihminen ja monessa sopassa keitetty nuorimies.

Kauran blogissaan suosittelema Pikkumusta oli maineensa veroista. Maistoin muutaman. Kuusi tuntia vierähti kuin varkain ja sitten huomasin harjaantumattoman turnauskestävyyteni hiipuvan. Otin kontaktin heppuun, joka olikin juuri palaamassa omista riennoistaan. Niin ollen tilasin itselleni saatin, joka olikin vielä päihtyneempi kuin minä itse, mutta matka taittui mukavasti käsikynkkää.

Kiitos kaikille mainiosta seurasta!