Uhhuh. Ihmeen hyvin olen tolpillani ottaen huomioon, että heräsin taas keskellä yötä ja valvoin kai useamman tunnin. Ainakin heppu ehti kotiutua keikaltaan, ehdin käydä hakemassa yöpalaa ja luin aika kauan ennen kuin tuntui, että uni taas tulisi. Turha kai mainita, että herätyskellon soidessa tuntui, että olisin voinut nukkua makoisasti vaikka kellon ympäri.

Heppu kuorsaa olohuoneessa autuaana, menee vasta iltapäiväksi töihin. Itse lähden sorvin ääreen ihan kohta. Iltapäivän ja illan ohjelma muiden projektien suhteen riippuu hieman siitä, mitä päivän aikana ilmenee. Kouluhommeleista täytyy tinkiä tänään varmaan kokonaan, koska harvemmin saan niitä enää työpäivän päätteeksi tehtyä. Nämä aamut olisivat sitä tuottoisaa aikaa, kuten olen usein todennut. Meneehän se hyötykäyttöön tietysti toisenkin palveluksessa.

Tämä on minusta kyllä ihan joutavaa puuhaa kirjoittaa näitä samoja kuvioita tänne päivästä toiseen, mutta menkööt nyt sitten, kun ei muutakaan ole tarjota. Nyt voidaan vaikka jännittää, menenkö huomenna samaan aikaan töihin kuin tänään. Se nimittäin selviää vasta nyt aamupäivän aikana!