Voi rakkaat ihmiset, mikä päänsärky! Se on vaivannut koko päivän. Luulin ensin, että olen juonut liian vähän vettä, mutta joku aika sitten nautittu puoli litraa ei toistaiseksi tunnu missään. Olen siis saanut niskani ja hartiani taas sellaiseen jumiin, että hieronta olisi paikallaan. Pitää tormistautua sillä saralla ja sijoittaa hyvinvointiin ensitilassa.

Vihaan tuota Danonen Activia -mainosta. Sitä, missä tyttö kysyy äidiltä, miten päivä on mennyt ja äitiä närästää. Aaaargh. Minua närästää tuo mainos. Erityisesti se äiti siinä. Uh.

Heppu oli taas aamulla siivonnut täällä. Ihana, rakas muru! Kaino pyyntö oli, että selvittäisin lehtipinosta joutavat lehdet ja mainokset paperinkeräykseen. Imuri odottaa olohuoneen nurkassa olohuoneen valtausta, jonne asti se ei ollut vielä ehtinyt. Aion antaa panokseni asiaan, oli päänsärky mikä hyvänsä. Tiskitkin on tiskattu ja jääkaapissa lämmitettävää ruokaa. Hepun toimesta siis, minähän vasta juuri kotiuduin.

Ajatella, että on jo keskiviikko! Pari päivää, niin alkaa viikon loma. Jei! Lepään, luen, teen pari rästitehtävää ja luen tenttiin. Kenties ehdin kaason kanssa hieman askarrellakin. Niin ikävältä kuin kouluhommien tekeminen tuntuukin, on ihana saada ne pois mielen päältä. Ja se tentti on viimeinen kirjatentti! Sentään. Pois alta vaan ikävyydet, niin pääsee nopeammin taas nautiskelemaan kivasta elämästä. Taidan sijoittaa rästihommat siis loman alkuun. Toista noista rästitehtävistä sijoittelin jo joululoman alkuun, mutta jospa menestys olisi nyt parempi. Tirsk.