Ahhh, nektariineja! Voisin syödä niitä loputtomasti.

Kävimme hepun kanssa pyörähtämässä kaupungilla, pääasioina ruoka, tyhjä dvd-levy ja liimapuikko. Kaikki muistettiin ja bonuksena vielä edullinen pusero minulle. Hajuvesiosastolta vielä suihkaus Jennifer Lopezin Glow-tuoksua, joka on uusi tykkäykseni. Tuoksuu kepeästi puhtaalta pyykiltä. :)

Olisin mielelläni kierrellyt kaupungilla vähän pidempäänkin, mutta niska ja hartiat ovat sen verran pahassa jumissa, että pieni huimaus on päällä koko ajan ja tietysti tämä yleisväsymys päälle. Ei jaksanut. Hieronta kuuluisi nyt pikaiseen lähitulevaisuuteen. Sille ihanimmalle hierojalle ei ole nyt varaa mennä ja huonoja kokemuksia en tarvitse lisää. Pitää yrittää jollain intuitiolla löytää hyvä ja äkkiä!

Heppu osti tässä eräänä päivänä taas supermarketin päiväysalennuksesta kaupan omia ruokia, joita myydään irtona tiskiltä ja pakataan sitten ale-laariin.  Löytyi valkosipuliperunoita ja toisesta rasiasta hyvännäköistä jauhelihakastiketta. Heppu sitten onnellisena lämmitti ruuat kotona ja kaataessaan jauhelihakastikkeen valkosipuliperunoiden päälle tunnistikin kastikkeen olevan hernekeittoa. :D :D Niissä rasioissahan ei kerrota sen tarkemmin, mikä ruoka on kyseessä. Yritin tiedustella, että eikö jauhelihakeiton vihreys yhtään ihmetyttänyt, mutta tämä hernekeitto ei kuulemma ollut kovin vihreää. Yhdistelmä oli hepun mielestä oikein maukas, heti oli uponnut kaksi lautasellista. Jestas! :D

Saisinkohan askarreltua tänään? Nyt olisi ainakin liimaa.
Taidan ensin oikaista hetkeksi sängylle lukemaan.