Tellement loin de ce monde (Så långt bort från den här världen)

Eilen, kun suunnitteluryhmän palaverissa nautimme glögejämme eräässä pubissa, soi taustalla pariinkin otteeseen Kentin FF-kappale. Totesimme molemmat pitävämme kyseisestä yhtyeestä. Päätin, että kotona laitankin heti Kentin soimaan. Se on ollut vähän unohduksissa jonkun aikaa, mitä nyt Isola taisi pyöriä stereoissa joskus alkusyksystä muutaman kerran.

lyssnar, stel & fastspänd
och när paniken bryter ut
ler du svagt och viskar till mig du
är värd att dö för
men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...

Nyt soi Vapen och ammunition. Olen hyvin hämilläni siitä, että taisin johtaa ystävääni harhaan. Olin nimittäin varma, että omistan ihanakantisen Hagnesta Hill -levyn. Hekumoin jo laittavani juuri kyseisen levyn soimaan, jahka pääsen kotiin. En löydä sellaista mistään! Pitää vielä kerran katsoa levykätköt läpi, mutta ilmeisesti se vain on aikoinaan ollut ikuisuuden lainassa kirjastosta. Jos näin on, kyseinen levy on hankittava välittömästi.

jag har gått i dina fotspår hela dan
till Hagnesta Hill
den första snön har fallit allt är halt
och min halsduk blev kvar
på en hållplats utanför stan...


Oikeastaan tästä yhtyeestä pitäisi hurahtaa Ylihulpentumisia ja hurahduksia -blogissa. Sen verran asiaa  ja tunteen paloa riittäisi.

Se tenttiin lukeminen sitten eilen tosiaan jäi, kun en juuri kotona istuskellut. Lähdin illanviettoon ja oli ihan mukavaa. Erityisen kivaa oli nähdä vanhaa ystävätärtä, jota en ole nyt hetkeen ehtinyt tapaamaan. Hullua oli huomata, kuinka outoa oli olla eräässäkin myöhän yön baarissa, jossa olen tainnut viimeksi olla joskus vuosi sitten, enkä tänä vuonna ole muutenkaan tullut käyneeksi pitkän kaavan mukaan kovinkaan montaa kertaa missään. Kuitenkin olen reilun vuosikymmenen pitänyt näitä paikkoja kuin toisena kotinani ja nyt sitten oli jotenkin ihan vierasta katsoa sitä meininkiä. Mielenkiintoinen ilmiö. Eipä silti, tanssimaan teki mieli ihan hullun lailla, mutta siihen aktiviteettiin ei taaskaan löytynyt seuraa.

så det tog mig en hundradels sekund
jag har rest tillbaks i tiden, blivit ung
visioner i mitt huvud när du ler
jag har hittat nånting vackert,
vännen, ser du vad jag ser?
jag är nästan som du

och du är som jag när du dansar
har aldrig träffat nån som du
du är som jag när vi dansar
musik non stop till slut

Nyt aamukahveja ja blogeja. Sen jälkeen palaan sänkyyn lukemaan. Palaan! Lueskelin siellä nimittäin jo jonkin aikaa ennen kuin nousin ylös. Eikö kuulostakin ahkeralta ja tehokkaalta?

jag blinkar till
tårar kan jag vara utan
men för din skull
så gör jag vad som helst