vitamine.jpg

Viikonloppu alkaa

kaikki tasajalkaa
tanssikaa
Flunssa vaanii nurkilla
käyn vitskupurkilla
trallalaa

Huomaan, että voisin harkita myös runoilijaksi tai sanoittajaksi ryhtymistä. Huikeaa olla näin monitaitoinen, eli multitalentti! Niin. Olen tässä aamun tunteina kuulostellut oloani ja herkkäaistisin saattaisi ennustaa, että olen tulossa kipeäksi. Aivan mielettömän fantastista! No, tässähän on neljän päivän vapaa, että nyt jos koskaan!

Maalailin kokeilumielessä taikataikinan koe-erää tässä eräänä iltana. Ei siis vielä mitään ideaa, vaan lähinnä värien, siveltimien ja tekniikan testaamista ilman kummempaa keskittymistä. Tämmöisiä vain. Lakkaa en ole vielä kokeillut. Kultamaali on Tiimarin metalliväriä. 60 ml purnukka oli alle 3 euroa.

Otin eilen Jotain sinnepäin -blogin tyttöihin yhteyttä kysyäkseni, mitä olisivat mieltä uusista kirjoittajista. Olisi mukava saada blogiin vielä enemmän eloa, ehkä yhden tai kahden uuden kirjoittajan voimin. Katsotaan, mitä tytöt vastaavat. Kaikenlaisten ehdotusten kanssa saa lähestyä.

Sain armonaikaa kirjoitteluuni, joka piti palauttaa eilen. Hoidan sen nyt loppuun, siivoilen hieman ja jään odottamaan heppua töistä. Silloin on aika laittaa Esa laatikkoon ja matkaan. Pitäisi myös orientoitua yhden vieraskielisen esseen kirjoittamiseen ja kirjareferaattiin. Kiinnostaa näin paljon: -