Aurinkoinen hei! Kävimme jäätelöllä ja vähän muutenkin kiertelemässä ulkomaailmassa. Vanhan ajan vaniljajäätelöä hedelmäströsseleillä minulle ja hepulle mansikkaa.

Heppu lähtee huomenna matkoille ja on ehkä viikon poissa. Ääk! Tätähän minä olen kaivannut - täydellistä rauhaa hetkeksi. Tulee kuitenkin myös ikävä, mikä on oikeastaan vain ja ainoastaan positiivinen asia.

Ihanat Naiset
-blogia mietitään vielä. Jatkamisen puolesta on tullut kannustavaa, toiveikasta palautetta ja mikä ettei! Minullehan sopii ilman muuta - jatkoon ei tarvita kuin kirjoituksia kirjoittajilta. Lukijat voivat auttaa lähettämällä aiheita, ideoita, kysymyksiä. Katsotaan, lähdettäisikö tästä sittenkin vielä nousuun inspiraation aallolla. Tarkat aiherajaukset aihe kerrallaan ovat ainakin mennyttä elämää, keskustelevuudesta pidetään kiinni. Blogi siis jatkuu, mikäli kirjoituksia tulee. Väkisin ei kuitenkaan pidä vääntää, joten asetettakoon sellainen elvytyskielto, että tekohengitystä ei anneta. Blogin täytyy hengittää omin avuin tai sitten saa mennä.

Ajattelin askarrella nyt. Vähän jo askartelinkin ja siirsin vanhatkin kuvitukseni Herkku Illustrationiin. Pitäisi saada vaihdettua Flickrin tili pro-tiliksi, eli maksulliseksi. Valokuvatilini tuli nimittäin täyteen. Onko jollain kokemusta Flickr prosta? Käykö Visa electron? Olen koittanut tutkia asiaa, muttei millään jaksa keskittyä ja ymmärtää. Sähköpostiin pyydän nyt apua tässä asiassa. Hjälp! Ja entä jos tarvitaan luottokortti, eikä sellaista ole?