Tervetuloa uuteen osoitteeseen!

Olen lokakuun alusta kaikessa hiljaisuudessa pitänyt tätä blogia journalini rinnalla identtisellä sisällöllä. Tutustumisen myötä tämä pohja tuntuu mukavalta ja käyttökelpoiselta. Siinä määrin, että Blogilista ohjaa lukijat ja tilaajat automaattisesti tänne vuodatukseen tästä hetkestä eteenpäin.

Ne murut, jotka ovat laittaneet blogiinsa linkin Herkun ilmoitusluontoisiin asioihin, voivat siis samaten vaihtaa osoitteeksi tämän vuodatuksen osoitteen. Lämmin kiitos!


Journalini lopullista kohtaloa en ole vielä päättänyt. Se on ollut kätevä tapa pysyä kärryillä yhden kaveriporukan journaleista kaveri-toimintonsa ansiosta. Pitänee houkutella loputkin journal-kaverit Blogilistan käyttäjiksi, että seuraaminen voi jatkua mutkattomasti puolin ja toisin. Kirjoittelen vielä jonkun aikaa journaliin samat höpötykset kuin tännekin. Meneillään on siis pieni siirtymäkausi, jossa pyrkimys on muuttaa kokonaan tähän osoitteeseen.


Parin muun projektin tuloksia:

Neule
Aloittamani kaulaliina on edistynyt mukavasti. Sen saa kietaistua jo kaulan ympärille. Viikolla ei juuri ehdi neuloa, mutta viikonloppuisin on mukava neuloa telkkaria katsellessa. Uutta kuvaakin laitan ehtiessäni.

Postikortit ja kirjeet
Parissakin blogissa on kirjoiteltu postikorteista, niiden saamisen ja lähettämisen mukavuudesta. Viime viikolla kävin ostamassa kortteja ja postimerkkejä. Kolme korttia on ehtinyt jo perille asti, eilen postitin vielä yhden pitkähkön kirjeen. Ilahtuneita kiitoksia on tullut takaisinpäin. Ajatukseni on jatkaa samaan malliin!

Postikorttikansio
Aion ostaa postikortin kokoisille kuville tarkoitetun valokuva-albumin läpinäkyvillä kuvataskuilla. Laitan jokaiseen taskuun yhden saamistani postikorteista niin, että näkyviin jää niin kuva- kuin tekstipuolikin. Uskoisin, että tällaisen kansion selailusta tulee hyvä mieli harmaampinakin hetkinä. Säilytän kortit joka tapauksessa, joten näin ne säilyvät siisteinä ja ovat usein ilona.

Aion myös pitää osoitemuistioni tiiviisti ajan tasalla.
Niitä osoitteita saa edelleen lähetellä minulle.