Näitä hakusanojalistoja näkee aina silloin tällöin blogeissa, muodossa tai toisessa. Minusta ne ovat blogitilastoiden lähes mielenkiintoisinta antia. Mainitsempa joitain siis tässä itsekin, kun blogimaailmassa tuntuu olevan tänään kovin hiljaista.

Hakukoneissa käytettyjä tänne johtaneita hakulauseita
(sulkeissa sanojen tilastoitu määrä)

herkku (56) herkku net (4) www.herkku.com (2) herkku .net (2) herkku vuodatus (1)
Tällä hakusanalla ei ole suinkaan aina etsitty minua. Eroottisempaa materiaalia löytyy .net-päätteellä ja nimikaima .com-päätteellä. Google tarjoaa kärkisijoilla myös Riitan Herkku Oy:n, jonka tuotteita olen itsekin käyttänyt ainakin jälkiruokien osalta ja voin suositella. Tyrnistä pitävien kannattaa ehdottomasti tutustua!
pannukakku (9) herkku pannukakku (3)
Pannukakkureseptiä kaipaaville olen ilokseni voinut tarjota omani. Useamman kerran mainitut variaatiot löytyvät täältä.
lahja isälle (9) tee kortti isälle (2) persoonallinen lahja isälle (1) isälle kortti (1)
Näiden hakujen innoittamana kirjoitin omat vinkkini Ylihulpentumia & hurahduksia -blogiin. Pidän lahjojen ideoinnista ja suunnittelusta, joten se osui hyvin kyseisen blogin teemaan.
sivuraide (7)
Näiden hakujen myötä olen oppinut tietämään, että omien sivuraiteitteni lisäksi on olemassa muun muassa helsinkiläinen, kuulemma käsitteeksi muodostunut pizzeriaketju nimeltään Sivuraide. Sivuraide on myös päihdevalistusreitti, joka on tarkoitettu Kouvolan ja Valkealan kaikkien koulujen kuudesluokkalaisille.
juba tuomola (6) taidetta tölkeissä (2) kaj stenvall lehmä (1) mauri kunnas historiaa (1) juba tuomola 2005 (1) mauri kunnas lehmä (1)
Jubaa, Stenvallia ja Kunnasta käsitellään blogissani Taidetta tölkeissä -projektin osalta. Hepun kotiin kantama Juban kuvittama tölkki oli ensimmäinen kosketukseni kyseiseen projektiin.
aurinko nousee (6) aurinko nousee kello (1)
Aurinko nousee on yhden merkintäni otsikko. Näin tuona aamuna upean auringonnousun ja sain siitä pari valokuvaakin. Auringon lasku- ja nousuaikoja ei siis täältä blogista löydy, mikäli niitä on yritetty etsiä.
askelmittari (5) askelmittari päivittäin (1) askelmittari kuinka monta askelta (1)
Tästä olenkin kailottanut pitkin omaa ja toisten blogeja. Mitään suurempaa viisautta ei asian tiimoilta löydy täältä meikäläisen kirjoituksista. Kunhan mielenkiinnosta mittailen omia astumisiani. Kiitos vielä kerran, Elmalle!
herkun ilmoitusluontoiset asiat (5) herkun ilmoitusluontoiset (4)
Nämä eivät varmastikaan sen enempiä löpinöitä kaipaa.
huojuva torni (4) huojuva torni -tower- (1)
Lumikki mainitsi kyseisestä pelistä jonkin merkintäni kommenttiosiossa. Itse en ole koskaan pelannut.
väsynyt (3)  
Kyllä! Varsinaisia ratkaisuja, etenkään yleispäteviä sellaisia, ei ole tarjolla.
postcrossing (2)
Tästä olen kirjoittanut hurahduksen, ja olen edelleen koukussa harrastukseen.
poika joka etsii tyttöystävää (2) pintaliitoblogi (1)
Poika löytyy osoitteesta http://bardamu.vuodatus.net/, Pintaliitoblogi taas täältä. Täällä blogissani he tulivat esille deittiblogi-merkinnässäni.
remontti pahoittelu (2)
Pahoittelua löytyy varmasti, muttei oman remontin tiimoilta. Muiden meteleistä on kyllä kärsitty, mutta hyviäkin seurauksia on ollut.
blogi (2) naisen blogi (1) satunnainen blogi (1)
Sepä hyvinkin! Blogilistan satunnainen blogi -toiminto.
nightmare before christmas (2) the nightmare before christmas (1) nightmare before christmas trailer (1) nightmare before christmas peli (1)
Kyseisestä elokuvasta höyryän täällä.
raskaana olevat naisten kuvat (2) ulkomailla odottavat äidit (1)
Ei löydy! En ole raskaana, enkä ulkomailla. Kuvia etsiville suosittelen lämpimästi Googlen kuvahakua. Äitien blogeja kyllä seuraan mielelläni.
enfj (2)
That's me! BlogiPersoonaBlogi  
herkku kuvat (1) herkku tissit (1) herkut mies (1) naiset pissillä (1) isot pallit (1)
Mitä te haluatte?! :0

Muut kerran haetut
koiruuksia / aholaidan konkurssimyynti / omat kuvat albumin aarteita / rooman kissat / operaatio onni / t.k.jussila / maarit hurmerinta / sosiaalisuus / kana perkele / homekasvusto kuva / timo nikki / busterin / yatzy / jumalan pyssyt / naiset suomen sisällissodassa / köllykkä / päivän herkku / kyläily tervettä / raimo auvinen / simpauttaja / kirjoja / mammaliini / piirros vauva / piirros tyttö / satujatar / riisipaperivarjostin / vauva piirros / kortteja 


PS.

Jäämme henkiin. Heppu pääsi neljän aikaan iltapäivällä jaloilleen. Oma hetkellinen kuvotukseni kahden maissa meni ohi syömisellä ja pienillä päiväunilla. Heppu vannoo klassisesti, ettei enää koskaan juo mitään. Itse olen sitä mieltä, että kyllä yhden siiderin voi joskus satunnaisesti ottaa. Mutta vain yhden.