6947 askelta

Aikeena oli siis lähteä kävelylle ja ruokaostoksille, sekä säätää askelmittari käyttökuntoon. Sen teimme. Olikin ihan omaa luokkaansa se näytös, kun astuin tuossa pihamaalla edestakaisin. Terveisiä vaan naapureille! Askelmittari näyttää reissun jälkeen 6947 askelta ja sanoo, että kilometrejä olisi sellaiset 5,6 kappaletta. Jännittävää!

Otsikon selitys

Otsikko selittyy sillä, että se kävely luonnonhelmaan käsitti yllättäen myös kirjakaupan. Päästivät vielä sisälle, joten ajauduin ostamaan kaksi 1,90 euron kirjaa; Alice in Wonderland and through the looking-glass ja Henry Gilbertin Robin Hood. Molemmat Wordsworthin pehmeäkantisia, englanniksi. Alicesta tulen hurahtamaan vielä antaumuksella, John Tennielin kuvituksen kera.

Valokuvia matkan varrelta

15242.jpg  15243.jpg
Yllä olevat kuvat saa klikattua suuremmiksi.

15244.jpg

Tänään on ollut mielettömän kaunis ja lohdullisen lämmin päivä. Olen hyvin kiitollinen, että se talven kuvatus väistyi vielä hetkeksi syrjään. Tuotakin maisemaa katsellessa on vaikea uskoa, että se oli vielä eilen räntää ja lunta täynnä. Eikö näin muka ole paljon parempi?

Lottoromantiikkaa

Kävin ostamassa postimerkkejä, kun parin kortin päästyä perille voin taas laittaa saman verran kortteja maailmalle heti maanantaina. Nyt muistimme viimein toteuttaa uuden yhteisen lottorivin, mitä heppu on jo pidemmän aikaa puhunut. Silloin tällöin jompi kumpi lottoaa, ja seurustelun alkuaikoina meillä oli tärkeistä päivämääristä koottu lottorivi, joka on jo kauan vaatinut päivittämistä. Nyt on sitten sekin!

Hedelmätiskin fallossymbooli

15245.jpg