Kas, päivä on hujahtanut jo pitkälle iltapäivään!

Jotain tässä aamullakin touhuilin, mutta hepulla oli tilipäivän hinku kaupungille, joten lähdimme sitten pienimuotoisesti shoppailemaan. Pahin ale-tungos oli kai kaupoissa jo laantunut tai sitten olimme vain aikaisin liikkeellä, kun kaupoissa oli mukavan väljää.

Löytöinä mainittakoon muun muassa ihanan lötkö college-pusero, jossa on laajahko kaula-aukko ja joka loppuu heti rintojen alle. Topin kanssa kiva! Katselin sitä aina täysihintaisenakin, mutten moista höpsötystä raaskinut ostaa. Nyt se maksoi 4,95 euroa, joten oli ihan pakko! Pidän sitten vaikka kotosalla.

Heppu osti mukavan peltirasian kahville, kun sellainen satti vastaan. Se tuli täyteen tarpeeseen. Punasävyinen näkymä pariisilaiskahviosta, vanhaan tyyliin piirrettynä.

Sitten! Ihanaa! Olen pari, kolme vuotta haaveillut aerobic-matosta. Tätä se on, kun on pieni budjetti ja miljoona tarpeellista hankintaa. Osa pienistäkin tarpeista vain jää ja jää. Nyt heppu päätti lopulta ostaa minulle sellaisen. Eikä siinä vielä kaikki! Kokeilin kaupassa itselleni ihan uutta värkkiä, pilates ringiä. Ihastuin heti, joten sellainenkin lähti vielä reilulla kympillä mukaan.

Ajatuksena - eikä vain ajatuksena - on alkaa taas muistaa myös fyysistä hyvinvointia. Useamman vuoden aktiivinen kuntosali- ja tanssi- ja jumppaharrastus jäi tänä vuonna vähemmälle huomiolle olosuhteiden pakosta. Nyt on kotona riittävät vempaimet, että pääsee taas alkuun. Käsipainot löytyvät jo ennestään.

Ei tarvitse mennä salille asti - lähteminenhän on kaikista vaikeinta - eikä tämä maksa tästä eteenpäin enää mitään. Perustiedot lihaskunnon, anatomian, oikein liikkeiden ja liikevaihtoehtojen suhteen ovat hyvällä pohjalla edelleen. Sen kun alan vain tekemään! Jei!

Tänään hurahdin tekemällä kangassuikaleesta taulun.
Luvassa hurahdus tuosta pilates ringistä.