Vartin päästä ryhdyn kuivaamaan hiuksia, meikkaan pikkuisen, koitan saada jonkinlaisen frisyyrin aikaiseksi ja katson jotain vaatetta päälleni. Äppäpäp, en suinkaan ole ilkosillani nytkään. Punaisissa kotivaatteissani olen, neiti Red Drama - niin heppu sanoo.

Kylläpä eilen tuli uni aikaisin, kiitos tenttikirjan. Nukuin jo täyttä päätä, kun heppu kotiutui. Heräsin siihen toki, mutta nukahdin pian uudestaan ja kylläpä nukuinkin hyvin. Lisää vaan asiatekstiä iltoihin! Kirja on kyllä oikeasti mielenkiintoinen, mutta niin kuin olen sanonut, tenttiin lukeminen on aina tenttiin lukemista. Etenkin työpäivän päätteeksi. Osoitin kyllä eilen todellista ryhdikkyyttä vältellessäni tietokonetta, televisiota ja viihteellisempää kirjallisuutta. Lainaan tuon kirjan joskus paremmalla ajalla uudestaan ihan omaksi iloksi. Kuinka hullua tämäkin nyt sitten on... no, ei välitetä siitä.

Aamulla heräsin jo kolme varttia etuajassa, kuudelta. Omia aikojani, ihan levänneenä. Kainaloin hepun kanssa, torkahtelin peittojen lämmössä ja vaihdettiin vähän kuulumisiakin, kun ei eilen oikein varsinaisesti nähtykään. Tällaisia valoisia aamuja lisää, kiitos.

Ihanissa Naisissa alkoi eilen uusi aihe itsetuntemuksesta ja itsetunnosta. Kirjoitukset ja kommentit aiheesta ovat tervetulleita. Itsellänikin aihe kieppuu jossain mielen päällä. Saa nähdä, milloin ehdin sitä kirjoitukseksi muokkaamaan. Tänään on pitkä päivä - taidan olla kotosalla vasta reilun 10 tunnin päästä.

Kivaa tiistaita!