Hooo! Kun arkisin arki alkaa loman puutteessa tökkiä, täytyy alkaa tehdä arkisia asioita toisin. Olen esimerkiksi kurkkuani myöten täynnä aamuista kahvinkeittorituaalia. Kahvin ja veden mittaaminen tuntuu aina vain vaivalloisemmalta ja ärsyttävämmältä. Nyt kun heppu on lomalla, ei ole edes niitä termariviikkoja, että aamukahvi olisi hepun aikaisen nousun jälkeen valmiina termarissa.

Siispä palasin ajassa joitain vuosia taaksepäin ja ostin eilen murukahvia! Yhteen aikaan join kotona vain ja ainoastaan murukahvia. Hyvin harva ihminen ymmärsi tätä, useimmat pilkkasivat - sniisk. Mutta murukahvi on hyvää! Ei siitä tarvitse etsiä mitään suodatinkahvin 'aitoa makua'. Murukahvi on ihanan pehmeää. Ahhh. Maidolla, totta kai.

Seuraksi juustopaahtoleipiä omenahillolla.


Ai niin. Heppu soitti eilen, kun olin juuri lähdössä töistä hieman ennen neljää, että saako hän ottaa minulta viilin aamupalaksi. Aamupalaksi!! Juukelin lomalainen!

Valokuvatorstain yhdeksäs aihe on kohtaaminen. Olisin osallistunut tällä kuvalla, jos en olisi viime viikolla osallistunut saman session kuvalla. Nyt on toinen ajatus, ehkä.