Mikä päivä! Taas. Kädet täynnä työtä ja päässä varmaan surisee vieläkin. Mutta tykkään, eikä ehdi ainakaan tylsistyä. Työkaveri pysähtyi päivän päätteeksi työhuoneeni avonaisella ovella, että vois hei lähtee kotiin jo! Ohoh, kas! Todellakin. Niin se aika rientää.

Kaiken hässäkän keskellä olin unohtanut odottaa postia. Niinpä Esan kyljessä odotti tänään täysi yllätys! Aivan mielettömän mielenkiintoinen ja erittäin osuva kirja hepulta.

Jon Kabat-Zinn: Olet jo perillä - tietoisen läsnäolon taito

Elämämme avautuu hetki hetkeltä. Tietoinen läsnäolo voi herättää meidät huomaamaan jokaisen hetken ainutlaatuisen kauneuden ja sen suomat mahdollisuudet. Se on pysähtymistä tähän hetkeen, tämän hetken hyväksymistä juuri sellaisenaan.

Voiko olla pienelle muumimaailmaiselle ihmiselle parempaa kirjaa! Muistan, että olen siihen joskus kirjakaupassa kiinnittänyt huomiota ja toivonut voivani ostaa sen.Luulen, että juuri nyt on sopiva aika tälle kirjalle. Olen äskettäin aloittanut uuden prosessin elämässäni ja nämä varmasti tukevat toisiaan, prosessi ja tämä kirja. Tähän vielä parhaillaan nauttimani puhdistuskuuri ja ensi viikon loma. Oooh! Ja mikä parasta, myös heppu on kiinnostunut kirjasta. Ihanaa päästä jakamaan ajatuksia ja oppia lisää niin itsestä kuin toisestakin, oppia yhdessä.


Blogit jonoon

Ohjeistusta:
1. Julkaise omassa blogissasi koko lista yhdessä näiden ohjeiden kanssa.
2. lisää listan viimeiseksi oma nimesi, blogisi osoite ja blogisi yleisimmät aihepiirit.
3. Seuraavan osallistujan löydät tämän kirjoituksen kommenttilaatikosta (eli siis VAIN ensimmäisenä ehtinyt saa luvan vastata).

Huom! Muistathan sallia kommentoinnin blogissasi ainakin tämän listan etenemisen ajan ja jos blogisi on salainen tai aiheuttaa muuten vain "umpikujan" useimmille lukijoille, niin ilmoitathan minne lista on edennyt vaikka kommentilla edellisessä blogissa, kiitos!

Idea:
Kierrättää tietoja aktiivisista blogeista; on kiva löytää uutta luettavaa ja silmäiltävää!
 1. Sia, http://www.kadentaidot.blogspot.com/, neulominen ja käsityöt
 2. Mari-Jii, http://pikkuolento.wordpress.com, neuleet ja taaperoelämä
 3. Evelin, http://amina.vuodatus.net, käsityöt, kissat ja elämä yleensä
 4. Kirsi, http://masias.vuodatus.net/ , Äidin elämää kahden pienen pojan kanssa
 5. Thiire, http://omaspihas.vuodatus.net , Kolmen melko pienen tytön äiti kertoilee ihanasta elämästä hiekkalaatikon ja postiljoonin vaikutuspiirissä
 6. Annemarjaana; http://annemarjaana.livejournal.com/ , Rauhamäkisten päiväkirja, perheen elämänmenoa. Juttua lemmikeistä (kilpikonna, kalat) sekä ihmisistä. Blogi liittyy perheen kotisivuihin.
 7. Sari, http://sarppa.vuodatus.net Sattumia ja tapahtumia elämästä. Tarinoita siitä mitä elämässäni tapahtuu. Tarinaa tulee aina kun aikaa jää perheen pyörittämiseltä. :) Tarinaa maustaa aika ajoin myös kirjoittajan lukihärön mukanaan tuomat kirotusvireet. ;)
 8. Ruusu, http://ruusutar81.vuodatus.net/ , Kirjoituksia siitä, mitä kaikkea kohdalle osuu ja voi tulla eri käänteissä. Maailma ympärilläni, sitä avoimin silmin katselen. Hieman myös käsitöistä, kukista, kirjallisuudesta ja elokuvista. :)
 9. Marja, http://nicefactor.vuodatus.net  käsityöläisen blogi, ompelua - neulontaa - huovutusta - kaikkea mitä keksii tehdä. Elämästä yleensäkin :-)
 10. Anne, http://anne.vuodatus.net , Kotiäiti jupisee, valittaa ja yrittää olla ottamatta elämää liian vakavasti. Eikä sillä ole oikein mitään sanottavaa mistään.
 11. likkalaps, http://likkalaps.vuodatus.net. Tyttö pohtii elämää, miehiä, ihmissuhteita ja kaikkea mahdollista.
 12. Perhis, http://perhis.vuodatus.net , Yksityisen perhepäivähoitajan arkea kera omien lasten ja hoitolasten.
 13. Herkku. http://herkku.vuodatus.net. Kolmekymppisen naiseläjän ilmoituksia arjesta - sään ja sydänveren välimaastoista. Myös: http://ihanat.vuodatus.net, http://hurahdus.vuodatus.net ja http://sivupohjat.vuodatus.net.