Lojuin sängyssä puoliksi heränneenä, ajatukset virtasivat mennen ja tullen. Lopulta päätin nousta uuteen päivään, kun unta ei selvästikään ollut enää tulossa. Kävin vilkaisemassa työhuoneen kelloa - 5:51! Joku roti tähän pelleilyyn! Sunnuntaina! Palasin järkyttyneenä sänkyyn, sinnittelin makaillen vielä melkein tunnin ja sitten oli pakko nousta, kun alkoi kyllästyttää.

Niinpä keitin kahvia ja antauduin kuvankäsittelyn ihmeelliseen maailmaan. Kahvi odottaa edelleen keittimessä, koska antaumus oli niin sataprosenttinen. Mutta nyt on itselle uusi ulkoasu taas joksikin aikaa. Ihan alkeita tämäkin vasta, kun kaikki kuvankäsittelystä joskus opittu on unohtunut vuosien varrella. Aion kouluttautua tällä saralla vielä.

Ulkoasun nimi on Kiwifish. Kiivitausta on romanialaisen Paul Bodean kuvaama, poimittu täältä. Merelliset tarrat olen ostanut tai saanut joskus yli kymmenen vuotta sitten.

Ensimmäinen yö yksin tässä talossa. Tuntuu ihan oudolta, kun olen täällä kuitenkin öitä viettänyt vaikka kuinka jo ennen muuttoani. Eilen kävin nauttimassa annoksen ulkoilmaa ja kävelin kaverin luo hakemaan pari juttua. Kotimatkalla kaarsin videovuokraamoon, jossa oli käynyt selvästikin puoli naapurustoa. Minulle löytyi sitten Miehuuskoe ja pieni pussi irtokarkkia. Leffa jäi illalla hieman kesken. Nyt tekisi mieli kuunnella Simon & Garfunkelia.

Nyt viimein sitä aamupalaa!