Käytännön vinkki toimistoon: Kun kopioit, kannattaa alkuperäinen paperi laittaa sinne koneeseen kannen alle, eikä jättää esimerkiksi pöydälle. Tulee jotenkin parempaa jälkeä.

Joo. Töttöröö! Täällä ollaan taas. Luku- ja nukuputki on jatkunut ansiokkaasti koko viikon. Harmillisinta tässä on se, etten ole perillä lukuisten blogituttavieni elämästä tämän viikon osalta. Ties mitä ihmisille on tapahtunut!  No, ei auta kuin hyväksyä tosiasiat tosiasioina ja ottaa tilanne haltuun heti, kun jaksua taas piisaa.

Jonkinlainen luovuuden lukko lienee pulpahtamassa pois tieltä, kun hääasioita on saatu taas eteenpäin. Jotenkin olin jumissa koko asian kanssa ja ehkä osaltaan sen vuoksi en ole osannut tehdä mitään. Onneksi kaaso on tolkun nainen! Eilinen palaveri auttoi jo etukäteen, kun kävin palaveriin kulkiessani varaamassa uuden kampaajan ja meikkaajan, sekä ajat niin koemeikkiin kuin koekampaukseenkin. Palaverissa visioituivat kustukortit valmiimmiksi. Tänään oli sulhokin käynyt reippaana varaamassa puvun. Musiikkiasia on edelleen vaikea, mutta olen sentään tehnyt puhelinsoittelua senkin osalta. Budjetti taitaa kyllä tulla vastaan siinä asiassa.

Silmäys 2 do -listaan, johon merkitsen nyt vain tekemättömät hommat:
- vieraslista on viimeistä hiomista vaille valmis
- musiikkiajatus on ihan kesken
- olisi hyvä käydä sovittamassa pukua kenkien kanssa
- kutsukortit koitan saada valmiiksi viikonloppuna
- kutsukorteille kuoret ja postimerkit ja osoitteet
- floristin valinta
- tuomarin tapaamiseen varattava aika
- pienimuotoiset somistusaskartelut yms. askartelut
- koekampaus ja koemeikki / aika on varattu!
- hääpaikan kanssa yksityiskohdista sopiminen
- istumajärjestyksen miettiminen
- sormuksen kaiverrus ja pienennys
- aikataulun viimeistely
- morsiuspuvun sovitus / aika on varattu

Illustration Fridayn
aihe olisi nyt Dance. Valokuvatorstaissa haetaan käsiä, tassuja ja raajoja. Saa nähdä, miten Herkun käy! Dance ei sano vielä yhtään mitään ja viime viikon työkin oli ihan lattea esitys. Valokuvatorstain aihe taas poikii toistaiseksi liian ilmiselviä juttusia. Pitäisiköhän keskittyä vain kutsujen askartelemiseen..?