barokit.png bansku.png paketti.png

Heipä hei, rakkaat lukijani!

Tämä on melkein kuin olisi saanut tänään avata kokonaiset kolme luukkua joulukalenterista, eikös vain olekin? Jokaiseen kuvaan liittyy pieni tarina. Jos maltatte hetken aikaa istua aloillanne ja kuunnella, niin täti kertoo.

Kuva 1 - barokkikalsarit

Kuvasta voitte päätellä, että Herkku-täti on päässyt heppunsa luo ja vaihtanut vapaalle. Kaikki kotihousut jäivät kotiin, eikä vaatehuoneesta palaneen lampun vuoksi löytynyt kuin nämä ihan uskomattomat barokkikalsarit. Vedin ne jalkaan ja nyt on erittäin vapautunut tunnelma! Suosittelen kaikille! Heppu ei suostu näitä lahjapöksyjään pitämään, mutta minäpä pidän! Hahaa!

Kuva 2 - banaani alushousussa

Istuin koneella hepun tehdessä lähtöä töihin. Tuli sitten siihen viereen hinksuttamaan deodoranttia kainaloon bokserisillaan. Hipaisin silmieni tasolle asettuvaa etumusta ja vallan hätkähdin, että jopas nyt! Lähempi tarkastelu kuitenkin osoitti pienen huijauksen. Lahjetta kohottaessani pöksystä löytyikin banaani!

Kuva 3 - vuoden 2005 pakettimuoti

Tänä vuonna joulupaketit kootaan pienistä lahjapaperin kappaleista. Erityisen hip ja pop on jättää ylimmän osan toinen kulma taittamatta. Ammattilaiset kutsuvat tätä mallia lintupöntöksi. Tämän taidonnäytteen teille tarjosi Heppu.

Tässä ihastuttavat rentoutuneessa tilassani kaipaan vain yhtä asiaa. Jouduin kantamuksieni vuoksi jättämään avatun glögitölkin kotiin. Olohuoneen pöydän jalan viereen jemmattua Johnnie Walker -pulloa epäilen turhan tuhdiksi korvikkeeksi. Eikä se edes ole minun.

Niin ja on minulla ihan vähän ikävä sitä heppuakin.