Voi, voi. Tenttikirjalla on paksuutta miltei 400 sivua ja se on ärsyttävän amerikkalaisesti kirjoitettu. Vähän kuin ostoskanavaa katsoisi. Sanoisin hömpäksi, jos törmäisin muualla kuin tenttikirjojen luettelossa. Saatan sanoa siitä huolimatta. Valitettavasti tein kirjavalinnan pakon edessä ennen kuin olin tutustunut kaikkiin vaihtoehtoihin. Hankala painaa mieleensä tekstiä, jonka edessä ei tiedä, itkisikö vai nauraisiko. Hepulla on se kirja tuolla sängyllä nyt. Tekee jotain testiä, mikä kirjassa oli.

Nyt näyttää vahvasti siltä, että ainakin kaksi kouluprojektia myöhästyy aikataulusta. Ei voi mitään, eiköhän niihin neuvottelemalla saa ihan kivuttomasti lisäaikaa. Enpä ole näiden vuosien aikana moista juuri ruinuttanutkaan. Pari isoa kirjoitustyötä menee jo alkuperäisellä luvalla joululoman yli. Saatanpa ehkä selvitä tästä syyslukukaudesta sittenkin. Selväpäisyydestä voimme puhua joskus toiste.

Ja huuuui kamala. Ensi viikonloppu on pyhitetty kokonaan ja täysin kouluasiain asioille. Heppu lähtee vanhempiensa luokse, että voi olla sitten hyvillä mielin joulun täällä.

Kohta voisi laittaa vähän kynttilöitä, glögiä ja iltapalaa.

Romantiikan huipentuma klo 21:40

Heppu istuu lattialla katsoen laiskasti elokuvaa ja kysyy:
- Mikä on Maija Mehiläisen isän nimi?
- No enpä tiedä.
- Faija Mehiläinen!
- ...
- Mikset sie naura?

rolleyes.gif