Antaudun viimein käskyvallan alle ja pöräytän osuuteni Pinserin jo tutuksi tulleesta blogileikistä.

Karautin Blogilistan Uutuuksiin, jota seuraan muutenkin päivittäin. Tilailen surutta kaikki vähänkään mielenkiintoiset uutuudet ja seuraan niitä jonkin aikaa. Moni on jäänyt kestotilaukseen. Tänään jäivät haaviin mm. seuraavat blogit:

Sudet tulevat
- Eli kuinka karkasin polulta - Nuoren helsinkiläisen naisen syyskuussa aloittama blogi. Vaikutti mielenkiintoiselta. Jätin tervetulotoivotukset ja palaan lukemaan myöhemmin lisää.
Linnunradan liftaaja
Kulttuurien törmäystä Laosissa ja yleistä törmäilyä Galaksissa. Blogi on aloitettu kesäkuussa ja palaan paremmalla ajalla lueskelemaan sen läpi. Ulkomailla asuvien suomalaisten blogit löytävät helposti tiensä suosikkeihini.
Poika joka etsii tyttöystävää
Poikamiehet ovat toinen ryhmä, joita jään helposti seuraamaan. Jostain syystä olen äärettömän kiinnostunut miehen sielunelämästä tällaisessa elämänvaiheessa. Kai niitä on aikain saatossa tullut niin paljon ihmeteltyä, että vastauksia etsitään edelleen, vaikka itse olen jo vakiintunut.

Täytyy tässä välissä mainita, että tilaan myös suurella mielenkiinnolla isien blogeja: Isäksi, päivä kerrallaan / Faija / Isi täällä hei!

Samoin äitiyteen ja vauvoihin liittyviä blogeja kuuluu suosikkeihini useampikin. Itselläni ei ole vauvakuumetta tai vauva-aikeita, mutta onhan se kiehtovaa nähdä sitäkin maailmaa. Olen osallisena tällä tavalla. Sitä paitsi tänä aamuna heräsin viestiin, että tänä myrskyisenä yönä oli maailmaan tullut pieni poika.

Kun luin tuon Pinserin käskyn, tuli ensimmäisenä mieleen Kuvia kurvista, kuvia elämänmenosta Kurvissa, lähinnä asuntoni ikkunasta nähtynä. Jostain syystä kiehtova ja mukavan kotoisa kuvablogi., jota olen tilannut jo jonkun aikaa. Ja häpeäkseni vasta nyt tajusin linkin blogin pitäjän varsinaiseen blogiin - Poimintoja matkan varrelta. Olen mielestäni siellä joskus aiemmin käynyt ihan sattumalta. Nyt laitoin ihan mielenkiinnosta tilaukseenkin.

Kommenttien suhteen olen varsinainen kyläluuta. Omaan siis matalan kynnyksen kommentointiin, joten eiköhän niitä tänäänkin eksy myös uusiin blogeihin.

pic04.gif Tuuli on ulvonut nurkissa koko yön ja pihalla jyllää lumiaura. Tänään pitäisi kuitenkin uskaltautua iltapäiväksi kouluun ja sen jälkeen vielä vähän hommiin. Saisinkohan yhtään kouluhommaa tehdyksi nyt aamupäivällä. Tässä on ikään kuin varattu aikaa sellaiselle toiminnalle ihan koulun puolesta. Hieman epäilyttää.

attention-red.gifHerkun herkut jatkaa Vuodatuksessa nimellä Herkun hurahdukset.